Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σε χαιρετισμό του το περασμένο Σάββατο, 17/3/2018, στο συνέδριο της Συντεχνίας Τουρκοκυπρίων Δημοσίων Υπαλλήλων ΚΤΑΜΣ ο σ. Γενικός Γραμματέας Γλαύκος Χατζηπέτρου, επισήμανε ότι στα συνέδρια των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων γίνεται ανασκόπηση του έργου που επιτελέστηκε στο χρόνο που πέρασε και προγραμματίζεται η δράση στο χρόνο που ακολουθεί. Για μας όμως, τόνισε ο Γλαύκος Χατζηπέτρου, κύριο μας θέμα παραμένει το Κυπριακό και σε αυτό επικεντρώνεται και η προσοχή μας.

 

Αφού αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις των Κυπριακών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών, και στην επιτυχή διοργάνωση από αυτές των Συνδικαλιστικών Φόρουμ ο ΓΓ είπε ότι οι Κύπριοι εργαζόμενοι και το σύνολο του Κυπριακού λαού ανέμεναν ότι οι συνομιλίες στο Κραν Μοντανά θα οδηγούσαν στη λύση που είχαμε οραματισθεί για επανένωση του λαού και εξισορρόπηση των εργασιακών πραγμάτων και του βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρο το νησί μας. Δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε η λύση που όλοι προσδοκούσαμε, και οι προσδοκίες μας διαψεύστηκαν. Το Συνδικαλιστικό Κίνημα, όμως παραμένει σταθερό στις επιδιώξεις του και συνεχίζει τη στενή συνεργασία του που στόχο έχει την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα, στη βάση μιας διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που θα επανενώνει το λαό και τον τόπο και θα δημιουργεί συνθήκες ευημερίας και προόδου για ολόκληρο τον κυπριακό λαό.

 

Στο συνέδριο του περασμένου Σαββάτου εξελέγη νέα ηγεσία της ΚΤΑΜΣ και ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ ευχήθηκε σ’ αυτήν κάθε επιτυχία στο έργο της επαναβεβαιώνοντας για την ετοιμότητα της Οργάνωσης μας για αλληλεγγύη και στήριξη. Ευχαρίστησε επίσης τον αποχωρούντα Πρόεδρο της ΚΤΑΜΣ Αχμέτ Καπτάν για τη συνεργασία του με την ΠΑΣΥΔΥ και του ευχήθηκε κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία στη νέα περίοδο της ζωής του.