24/03/2021 - Υπάρχουν και καλές ειδήσεις

Μπορεί να υπάρξουν και καλές ειδήσεις στη ζοφερή εποχή που ζούμε; Ναι, μπορεί! 

...
 
10/02/2021 - Εμπειρίες και βιώματα των μαχητών της πρώτης γραμμής

Με την είσοδο της νέας χρονιάς βρισκόμαστε ξανά, ένα χρόνο σχεδόν μετά, σε μια κατάσταση όχι πλέον πρωτόγνωρη, ένα lockdown. 

 

...
 
10/02/2021 - Εμπειρίες και βιώματα από τους μαχητές της πρώτης γραμμής

Εργάζομαι στο Νοσοκομείο Αναφοράς και είμαι η Β. Διευθύντρια του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ). To τμήμα μου, ενεπλάκη από την αρχή της πανδημίας στην αντιμετώπισή της

...
 
10/02/2021 - Εμπειρίες και βιώματα από τους μαχητές στην πρώτη γραμμή

Είμαι Γενικός Ιατρός και εργάζομαι στο Νοσοκομείο Αναφοράς, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών. Κατά την 1η φάση της πανδημίας είχα αποσπαστεί στο θάλαμο νοσηλείας ασθενών με Covid-19.

 
...
 
03/12/2020 - Κτήρια Προσβάσιμα σε όλους με τη συμβολή των Προτύπων!

Σήμερα περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο επηρεάζονται από ζητήματα προσβασιμότητας, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, είτε επειδή παρουσιάζουν μειωμένη κινητικότητα οι ίδιοι είτε ένα μέλος του στενού οικογενειακού τους περιβάλλον.

...
 
21/10/2020 - Διεθνής Ημέρα Απλής Γλώσσας ISO 24495, Απλή Γλώσσα – Μέρος 1: Αρχές και Κατευθυντήριες Οδηγίες

Πρόσβαση για όλους: Η απλή γλώσσα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών – αυτό είναι το θέμα της φετινής, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Οκτωβρίου

...
 
23/09/2020 - Ο νέος ρόλος της Γαλλίας

Πέρα από τη γνωστή ευθεία εμπλοκή της στην ελληνοτουρκική διαμάχη, η Γαλλία εμφανίζεται τώρα αποφασισμένη να κάνει ακόμη πιο έντονη την γενικότερη παρουσία της στα τεκταινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής

...
 
09/09/2020 - Η νέα πραγματικότητα

Η εκτός ορίων συνεχιζόμενη προκλητική συμπεριφορά του νεοσουλτάνου της Άγκυρας – η οποία είναι άγνωστο πού μπορεί να οδηγήσει τελικά – δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εδράζεται στη νέα πραγματικότητα που έχει επικρατήσει στην περιοχή μας. 

...
 
29/07/2020 - Διάτρητη η απόφαση της Ολομέλειας

Σε προηγούμενό μου άρθρο δημοσίευσα σύνοψη της απόφασης του Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Στέλιου Ναθαναήλ. Πρόθεσή μου ήταν να ασχοληθώ με όλες τις αποφάσεις.

Στο σημερινό άρθρο δημοσιεύω μια πολύ περιεκτική σύνοψη της απόφασης του Δικαστή Λεωνίδα Παρπαρίνου. Είναι η ταπεινή μου γνώμη ότι είναι μια αξιόλογη απόφαση. Την διάβασα και την ξαναδιάβασα. Ομολογώ χωρίς υπερβολή ότι είναι τέλεια. Διακρίβωση ορθών σαφών γεγονότων και συμπερασμάτων. Αυτή είναι η βασική Αριστοτελική Αρχή. Προοδευτική ανάπτυξη όλων των πτυχών του θέματος, ολόκληρης της διάστασής του.

...
 
29/07/2020 - Η ύβρις του Ερντογάν

Ο Ιουστινιανός την έχτισε, ο Μεχμέτ ο Β΄ την κατέκτησε με πόλεμο, ο Ατατούρκ την μετέτρεψε σε μουσείο.

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 21  Επόμενη

Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Grey Terrace - Καφεστιατόριο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »