Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Grey Terrace - Καφεστιατόριο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

21/02/2018 - Το «οθωμανικό χαστούκι»

Όχι ότι δεν μας είχαν προειδοποιήσει - και μάλιστα με ιδιαίτερα απειλητικό τρόπο - οι Τούρκοι για το τι προετοίμαζαν στα Ίμια. Αλλά εμείς, όπως πάντα εθνικά υπερήφανοι, τρέχαμε στα συλλαλητήρια για να καταγγείλουμε τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών. 

...
 
21/02/2018 - Άξιοι της τύχης μας

Η Τουρκία με τον αποκλεισμό του οικόπεδου 3 της κυπριακής ΑΟΖ έδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις προθέσεις της. Σίγουρα παραβιάζει κάθε έννοια του δικαίου των θαλασσών και σε συνάρτηση με τις κλιμακούμενες παραβιάσεις στο Αιγαίο και ακόμα με την επιχείρηση στο Αφρίν της Συρίας, έχει αναδειχθεί ο «ταραξίας» της περιοχής. 

...
 
15/02/2018 - Πρόεδρος ΕΔΥ: Γ. Παπαγεωργίου - Αξιόλογο και συνεχώς αναβαθμιζόμενο το δημοσιοϋπαλληλικό δυναμικό αλλά επιτακτική είναι η ανάγκη και για εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας

Η δημόσια υπηρεσία στελεχώνεται από αξιόλογο προσωπικό τόσο σε ό,τι αφορά τα προσόντα όσο και τις εμπειρίες όμως αυτά από μόνα τους δεν αρκούν και απαιτείται χωρίς καθυστέρηση η μεταρρύθμιση της υπηρεσίας ώστε να συμβαδίσει με τους εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς της εποχής μας, τεχνολογικούς και άλλους. 

...
 
14/02/2018 - Σκάνδαλο και παίγνια

Εν αρχή ην το σκάνδαλο, αυτό καθαυτό. Η εκτεταμένη δηλαδή - πανθομολογούμενη και αποδεδειγμένη πια - επιχείρηση εκμαυλισμού του ευρύτερου συστήματος Υγείας, των γιατρών, των φαρμακοποιών, των υπευθύνων νοσοκομείων και ασφαλιστικών ταμείων, των προϊσταμένων τους και κατ' επέκταση της χώρας ολόκληρης από την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Νοvartis

...
 
07/02/2018 - Λίφτινγκ 15 δημοσίων κτηρίων το 2018

Το ουσιαστικό ερώτημα, που έθεσα κι άλλοτε, είναι γιατί η Κυβέρνηση δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια κάτι νοικοκυρεμένο, που κάνει κάθε απλός πολίτης αποκτώντας τη δική του οικογενειακή / επαγγελματική στέγη; 

 
...
 
31/01/2018 - Και στην κοινωνία το μικρό δεν είναι πάντοτε κι ωραίο

Αναφέρθηκα άλλοτε στα προβλήματα που δημιουργεί το μικρό μέγεθος της Κύπρου αναφορικά με τη βιωσιμότητα διαφόρων οικονομικών δραστηριοτήτων. 

...
 
24/01/2018 - Το παραμύθι με το όνομα

Δεν πρόφτασαν να ξεκινήσουν οι νιοστές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια και καλλιεργήθηκε ήδη το γνωστό από το παρελθόν κλίμα εθνικιστικής υστερίας, το οποίο είναι και η κυρία αιτία που όλα αυτά τα χρόνια δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί κάποια λύση. 

...
 
17/01/2018 - Το γεωπολιτικό πόκερ στα Δυτικά Βαλκάνια

Αναρωτιούνται πολλοί πώς προέκυψε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ξαφνικά. Η απάντηση βρίσκεται στο γεωπολιτικό παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Δυτικά Βαλκάνια. 

...
 
10/01/2018 - Έτος-ορόσημο για επαναφορά στην ομαλότητα

Όταν η Ελλάδα έγινε μέλος της ΟΝΕ, οι οιωνοί ήταν αίσιοι και οι προσδοκίες μεγάλες. Στα χρόνια που ακολούθησαν η οικονομική ανάπτυξη ήταν μεν ταχεία, στηρίχθηκε όμως αποκλειστικά στην εγχώρια ζήτηση, η οποία τροφοδοτήθηκε από τον δανεισμό, δημόσιο και ιδιωτικό. 

...
 
20/12/2017 - Να αξιοποιηθεί το μομέντουμ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση γιόρτασε το Μάρτιο στη Ρώμη την 60ή επέτειό της. Ήταν μια ευκαιρία για εμάς να συγκεντρωθούμε και να ανατρέξουμε σε όλα όσα επιτύχαμε χάρη στην Ένωση. Ήταν, όμως, και μια στιγμή για να εξετάσουμε πώς η Ευρώπη 

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 10  Επόμενη