Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στέγη Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

11/09/2019 - Η αντεπίθεση στον αυταρχισμό

Δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρέθηκαν σε μια πρωτοφανή πολιτική κρίση το τελευταίο διάστημα, η Βρετανία με τη γνωστή απίστευτη περιπέτεια του Brexit και η Ιταλία με την πρόταση μομφής του ακροδεξιού εθνικιστή Ματέο Σαλβίνι

...
 
31/07/2019 - Γνωμάτευση Αλέκου Μαρκίδη για Συνταξιοδοτικό

Πατήστε εδώ για τη γνωμάτευση του κ. Αλ. Μαρκίδη σε σχέση με την αντισυνταγματικότητα των μέτρων που λήφθηκαν επί των Συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των δημοσίων υπαλλήλων.

...
 
31/07/2019 - Ο ΟΚΥπΥ πληρώνει τα επίχειρα των αμαρτιών άλλων

Η πρόσφατη διαφορά μεταξύ κυβερνητικών γιατρών και του ΟΚΥπΥ σχετικά με τη στελέχωση των Τμημάτων Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομείων (ΤΑΕΠ) αντανακλά τα σοβαρά λάθη και παραλείψεις στη διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων σχετικά με τους όρους προσφοράς υπηρεσιών από τους προσωπικούς γιατρούς στα πλαίσια του ΓεΣΥ.

Το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΑΥ, στην προσπάθειά τους να αμβλύνουν την οργανωμένη άρνηση των παιδιάτρων να συμβληθούν με το ΓεΣΥ, αύξησαν τις αμοιβές των προσωπικών γιατρών σε επίπεδα που δεν συνάδουν με τα Κυπριακά οικονομικά δεδομένα

...
 
31/07/2019 - Προσωπικό συμφέρον και πολιτικές επιλογές

Η ανάδειξη του Μπόρις Τζόνσον στην ηγεσία των Συντηρητικών και στην πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας ήρθε να ενισχύσει περαιτέρω το φαινόμενο της ανάδυσης στην εξουσία αμφιλεγόμενων φυσιογνωμιών, με λαϊκιστικά χαρακτηριστικά και αντισυστημικό, αντισυμβατικό προφίλ.

...
 
17/07/2019 - Σχέδια και υποχρεώσεις

Οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά, το αποτέλεσμα υπήρξε πεντακάθαρο και η εναλλαγή στην εξουσία εξελίχθηκε κατά τρόπο υποδειγματικό, θεσμικά, πολιτισμένα, χωρίς εντάσεις ή άλλες εξάρσεις, όπως ταιριάζει σε μια προηγμένη Δημοκρατία.

...
 
03/07/2019 - Οι τουρκικές διεκδικήσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας χάρτης με τις τουρκικές διεκδικήσεις, οι οποίες καταλαμβάνουν σχεδόν το σύνολο του χώρου του βορείου τμήματος της Ανατολικής Μεσογείου, σε συνέχεια με τις παραχωρήσεις που είχε κάνει η γειτονική μας χώρα στην τουρκική εταιρεία πετρελαίων. 

...
 
03/07/2019 - Γενικό Σύστημα Υγείας: Ο πόλεμος που συνεχίζεται

Η πρώτη Ιουνίου σήμανε την καταξίωση όλων όσοι αντιστάθηκαν με συνέπεια στην προσπάθεια υπονόμευσης και ματαίωσης του εκσυγχρονισμού του συστήματος υγείας.

...
 
19/06/2019 - Το πέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει σημαντική κληρονομιά στην Ελλάδα. Απέδειξε ότι και αυτοί που βρίσκονταν έως προσφάτως εκτός της νομής της εξουσίας δεν ήταν καλύτεροι από τους προκατόχους τους

...
 
05/06/2019 - Το άλλο σχέδιο και η εκδίκηση της μεσαίας τάξης

Τον Ιανουάριο του 2015 ο κ. Τσίπρας ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας έμπλεος ενθουσιασμού και πίστης για την ορθότητα των αντιλήψεων και των επιλογών του.

...
 
05/06/2019 - Τα δημόσια οικονομικά - κυβερνητικά κτήρια

Κάθε τόσο ακούμε για διάφορες σπατάλες του Δημοσίου σε μια εποχή, μάλιστα, που τα δημοσιονομικά πράγματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 18  Επόμενη