Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στέγη Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

31/07/2019 - Γνωμάτευση Αλέκου Μαρκίδη για Συνταξιοδοτικό

Πατήστε εδώ για τη γνωμάτευση του κ. Αλ. Μαρκίδη σε σχέση με την αντισυνταγματικότητα των μέτρων που λήφθηκαν επί των Συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των δημοσίων υπαλλήλων.

...
 
17/07/2019 - Σχέδια και υποχρεώσεις

Οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά, το αποτέλεσμα υπήρξε πεντακάθαρο και η εναλλαγή στην εξουσία εξελίχθηκε κατά τρόπο υποδειγματικό, θεσμικά, πολιτισμένα, χωρίς εντάσεις ή άλλες εξάρσεις, όπως ταιριάζει σε μια προηγμένη Δημοκρατία.

...
 
03/07/2019 - Οι τουρκικές διεκδικήσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας χάρτης με τις τουρκικές διεκδικήσεις, οι οποίες καταλαμβάνουν σχεδόν το σύνολο του χώρου του βορείου τμήματος της Ανατολικής Μεσογείου, σε συνέχεια με τις παραχωρήσεις που είχε κάνει η γειτονική μας χώρα στην τουρκική εταιρεία πετρελαίων. 

...
 
03/07/2019 - Γενικό Σύστημα Υγείας: Ο πόλεμος που συνεχίζεται

Η πρώτη Ιουνίου σήμανε την καταξίωση όλων όσοι αντιστάθηκαν με συνέπεια στην προσπάθεια υπονόμευσης και ματαίωσης του εκσυγχρονισμού του συστήματος υγείας.

...
 
19/06/2019 - Το πέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει σημαντική κληρονομιά στην Ελλάδα. Απέδειξε ότι και αυτοί που βρίσκονταν έως προσφάτως εκτός της νομής της εξουσίας δεν ήταν καλύτεροι από τους προκατόχους τους

...
 
05/06/2019 - Το άλλο σχέδιο και η εκδίκηση της μεσαίας τάξης

Τον Ιανουάριο του 2015 ο κ. Τσίπρας ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας έμπλεος ενθουσιασμού και πίστης για την ορθότητα των αντιλήψεων και των επιλογών του.

...
 
05/06/2019 - Τα δημόσια οικονομικά - κυβερνητικά κτήρια

Κάθε τόσο ακούμε για διάφορες σπατάλες του Δημοσίου σε μια εποχή, μάλιστα, που τα δημοσιονομικά πράγματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

...
 
22/05/2019 - Α. Κεττής: Η ΕΕ έχει αποδειχθεί πως παραμένει ουσιαστικά το μοναδικό μας διεθνώς έρεισμα και στήριγμα

Με την ευκαιρία των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής ο επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο κ. Ανδρέας  Κεττής, απαντά σε ερωτήσεις μας για τη σημασία των εκλογών ειδικότερα για την Κύπρο 

...
 
22/05/2019 - Αποτροπή και συνύπαρξη

Όσα παράνομα και προκλητικά επιχειρεί τελευταία η Τουρκία, ανεβάζουν επικίνδυνα το θερμόμετρο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η περίοδος δεν είναι «στιγμιαία».

...
 
08/05/2019 - Η δαιμονοποίηση του συνταγματικού δικαιώματος της προσφυγής στη δικαιοσύνη

Ως γνωστό το Διοικητικό Δικαστήριο με πέντε ακυρωτικές αποφάσεις έκρινε ως αντισυνταγματικές τις διατάξεις που αποτέλεσαν τη δικαιοδοτική βάση για τον περιορισμό της μισθοδοσίας και των συντάξεων, τη διαφοροποίηση του εφάπαξ, τη μη παραχώρηση προσαυξήσεων και τιμαριθμικού επιδόματος και την αποκοπή από τις μηνιαίες απολαβές ποσού που αντιστοιχεί σε ποσοστό ίσο με 3% ως εισφορά στο Κυβερνητικό Σχέδιο Συντάξεων.

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 18  Επόμενη