Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η Οργάνωσή μας διαχρονικά πέρα από τη συνδικαλιστική της δράση λειτουργεί παράλληλα με γνώμονα και την ευημερία των μελών της. Μέρος της πολυσχιδούς της δράσης τα τελευταία χρόνια αποτελεί και η ίδρυση και λειτουργία πέντε νηπιαγωγείων για τα παιδιά και τα εγγόνια των μελών της ανά το παγκύπριο. Με τέσσερα νηπιαγωγεία στη Λευκωσία και ένα στην Πάφο η Οργάνωσή μας μέσα από την πολύπλευρη δράση της έχει συμβάλει καθοριστικά στη διευκόλυνση της φροντίδας των παιδιών εκατοντάδων συναδέλφων.

Υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία των έμπειρων εκπαιδευτικών και βοηθών που τα στελεχώνουν, τα νηπιαγωγεία μας λειτουργούν έχοντας πάντοτε ως επίκεντρο τα ίδια τα παιδιά. Η προσπάθεια που γίνεται για ανάπτυξη των παιδιών σε όλους τους τομείς, τόσο εκπαιδευτικά όσο και συναισθηματικά και κοινωνικά, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού ξεχωριστά, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνάδελφους δημοσίους υπαλλήλους, αφού τα σχόλια που λαμβάνουμε είναι ιδιαίτερα θετικά και ενθαρρυντικά.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, αφού ένας από τους στόχους των νηπιαγωγείων μας είναι η καλλιέργεια της συνεχούς επικοινωνίας και αδιάλειπτης συνεργασίας των εκπαιδευτικών μας με τους γονείς των παιδιών.

Αυταπόδεικτο γεγονός της ικανοποίησης που επικρατεί στις τάξεις των μελών μας για τη φροντίδα που παρέχεται στα Νηπιαγωγεία μας αποτελεί το γεγονός ότι κάθε χρόνο παρατηρείται όλο και πιο αυξημένο ενδιαφέρον από συναδέλφους που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα Νηπιαγωγεία ΠΑΣΥΔΥ.

Επιστέγασμα της επιτυχούς προσπάθειας που συντελείται στα νηπιαγωγεία μας είναι ο χαρακτηρισμός και των έξι νηπιαγωγείων μας όσον αφορά στη στελέχωσή, στον εξοπλισμό και στη γενική φροντίδα που παρέχεται ως πρότυπα ιδρύματα κατά την επιθεώρησή τους από τους ειδικούς Επιθεωρητές του Υπουργείου Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τους σχετικούς συνδέσμους πιο κάτω: