Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Grey Terrace - Καφεστιατόριο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

08/06/2018 - Επιχορηγημένη 6ήμερη αεροπορική εκδρομή για τους συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους μέλη της ΠΑΣΥΔΥ

Επιχορηγημένη 6ήμερη αεροπορική εκδρομή Καστοριά – Κορυτσά (Αλβανία) – Θεσσαλονίκη. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο M.K.S.TRAVEL & TOURS προσφέρει την πιο πάνω αεροπορική εκδρομή στους συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους μέλη της ΠΑΣΥΔΥ και τους φίλους τους, για τις 23-28/06/2018, στην επιχορηγημένη τιμή των €550. 

...
 
01/06/2018 - Η ΠΑΣΥΔΥ δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στην Παιδική Κατασκήνωση Τροόδους 2018

Η ΠΑΣΥΔΥ δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στην Παιδική Κατασκήνωση Τροόδους, όπως επίσης και για συμμετοχή ως Ομαδάρχης/Ομαδάρχισσα στην Παιδική Κατασκήνωση Τροόδους.

...
 
15/05/2018 - Υποβολή θεμάτων προς συζήτηση στο 55ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας από τα Συμβούλια των Κλαδικών και των Επαρχιακών

Το Γενικό Συμβούλιο της Οργάνωσής μας στην τακτική του συνεδρία στις 26 Μαρτίου 2018 έχει αποφασίσει όπως το 55ο Συνέδριο των Αντιπροσώπων πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου, 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Το Γενικό Συμβούλιο στην ίδια συνεδρία ενέκρινε την προκαταρκτική Ημερήσια Διάταξη των Εργασιών του Συνεδρίου.

...
 
30/04/2018 - Γίνονται δεκτές αιτήσεις εγγραφής για το Νηπιαγωγείο ΠΑΣΥΔΥ “Butterflies” και το Νηπιαγωγείο ΠΑΣΥΔΥ Αθαλάσσας

Η ΠΑΣΥΔΥ δέχεται αιτήσεις για εγγραφή στο Νηπιαγωγείο ΠΑΣΥΔΥ “Butterflies” στην περιοχή Λυκαβηττού και στο Νηπιαγωγείο ΠΑΣΥΔΥ Αθαλάσσας  (δίπλα από τις Πρώτες Βοήθειες του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας) για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

...
 
25/04/2018 - Με επιτυχία διοργανώθηκε από ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού η διάλεξη για την καρδιολογία του σήμερα

Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινωνικής του προσφοράς προς τα μέλη και τους φίλους του Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη με μεγάλη επιτυχία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος διάλεξη «Η Καρδιολογία του Σήμερα» σε συνεργασία με Mediterranean Hospital Λεμεσού. 

...
 
24/04/2018 - Ανακοίνωση του Κλάδου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας

Ο Κλάδος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του αναφορικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του Κόμματος Κυπρίων Κυνηγών και συγκεκριμένα σε σχέση με τις ανυπόστατες κατηγορίες που καταλογίζονται στο προσωπικό της Υπηρεσίας χαρακτηρίζοντας το ως συλλήβδην διεφθαρμένο.

...
 
17/04/2018 - Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Κλάδου Γεν. Νοσηλ. Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ

Το Δ.Σ. του Κλάδου στη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε, μεταξύ άλλων και τα θέματα που προκύπτουν από την πρόταση του Υπουργού Υγείας για πρόσληψη 40 έκτακτων νοσηλευτών για κάλυψη των αναγκών των ΤΑΕΠ για μόνο 6 μήνες, καθώς και την επέκταση των πιλοτικών προγραμμάτων και τη συμπλεγματοποίηση Κέντρων Υγείας.

Ήταν με έκπληξη που πληροφορηθήκαμε τις πιο πάνω αποφάσεις χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση ή τουλάχιστο ενημέρωση και γι' αυτό το Δ.Σ. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο το Υπουργείο Υγείας αντιμετώπισε μέχρι τώρα τα θέματα στελέχωσης.

...
 
12/04/2018 - Εγκύκλιος του ΤΔΔΠ αρ. 1572 με θέμα «Άδειες Ανάπαυσης και Άδειες Ασθενείας Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου»

Έχει εκδοθεί η Εγκύκλιος του ΤΔΔΠ αρ. 1572 με θέμα «Άδειες Ανάπαυσης και Άδειες Ασθενείας Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου», στην οποία καταγράφονται αναλυτικά τα όσα το Υπουργικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει στη συνεδρία του στις 20 Φεβρουαρίου 2018 αναφορικά με το πιο πάνω θέμα. Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε αυτούσια την Εγκύκλιο.

Με βάση την απόφαση του Υπ. Συμβουλίου οι άδειες ανάπαυσης και ασθενείας των εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου εξομοιώνονται με αυτές που ισχύουν για τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους με ισχύ από την 1.1.2018

...
 
03/04/2018 - Καλό Πάσχα!

Σας ενημερώνουμε ότι το εκφραστικό όργανο της Οργάνωσής μας "Δημόσιος Υπάλληλος" λόγω των διακοπών του Πάσχα δεν θα εκδοθεί στις 4 και 11 Απριλίου.

Ξανά μαζί σας στις 18 Απριλίου.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε σας και στις οικογένειές σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

...
 
31/03/2018 - Προγραμματισμένες Γενικές Συνελεύσεις Κλάδων και Επαρχιακών Τμημάτων για το 2018

Σύμφωνα με το Άρθρο 15, Παράγραφος 15 και το Άρθρο 4.α του Παραρτήματος του Καταστατικού της Οργάνωσής μας, οι ετήσιες Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των Κλάδων πραγματοποιούνται τους μήνες Φεβρουάριο ή Μάρτιο και οι ετήσιες Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των Επαρχιακών Τμημάτων μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 53  Επόμενη