Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στέγη Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

31/12/2019 - Ζήσε την αλλαγή της ψηφιακής εποχής! Δωρεάν προγράμματα σε όλες τις πόλεις από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Στο πλαίσιο του Έργου Προώθησης του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ), προσφέρει από τον Σεπτέμβριο 2017 δωρεάν Εργαστήρια για την εκμάθηση σημαντικών συστημάτων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

...
 
13/11/2019 - 3ο ετήσιο (μονοήμερο) Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal) 5X5 από την Επιτροπή Αθλητισμού της ΠΑΣΥΔΥ

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Γενικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ, στο πλαίσιο των δράσεων και εκδηλώσεων της, διοργανώνει το 3ο ετήσιο (μονοήμερο) Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal) 5X5 της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. στα γήπεδα Campeone στην Ανθούπολη – Λευκωσία. 

 
...
 
11/11/2019 - Ανακοίνωση του Κλ. Σχολικών Υπαλλήλων για την κατάργηση των Σχολικών Εφορειών

Το Κλαδικό Συμβούλιο των Σχολικών Υπαλλήλων της ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει τη μεγάλη του ανησυχία και τον έντονο προβληματισμό του, αναφορικά με την κατάργηση της αυτονομίας των Σχολικών Εφορειών και την ένταξή τους στους υπό συμπλεγματοποίηση Δήμους, όπως προνοείται στο προωθούμενο Νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 
...
 
11/11/2019 - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης: Οι Άνδρες Τάσσονται Κατά της Βίας των Γυναικών

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) είναι ένας Μη Κυβερνητικός, Μη Κερδοσκοπικός οργανισμός που προσφέρει δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες σε θέματα βίας στην οικογένεια από το 1990. 

...
 
09/11/2019 - Διήμερη εκδρομή Επαρχιακού Πάφου στην Αγία Νάπα

Το Επαρχιακό Συμβούλιο Πάφου διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αγία Νάπα το Σαββατοκύριακο 09-10/11/2019 με διαμονή στο ξενοδοχείο ATLANTICA AENEAS HOTEL.

...
 
09/11/2019 - Εκδρομή Κλ. Συνταξιούχων σε Πολιτιστικό Κέντρο Αμμ/στου και Ιερούς Ναούς Αγ. Γεωργίου και Αγ. Άννας

Το Δ.Σ. του Κλάδου Συνταξιούχων σε συνεργασία με την ΠΑΣΥΔΥ, ανακοινώνει ότι διοργανώνει εκδρομή στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου και Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

 
...
 
08/11/2019 - Ανακοίνωση Κλ. Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών για τους Ειδικευόμενους Ιατρούς

Ο Κλάδος Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών της ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την αμέριστη στήριξη του και καταβάλλει προσπάθειες επίλυσης του σοβαρού προβλήματος που προκύπτει με τους Ειδικευόμενους Ιατρούς των Κρατικών Νοσηλευτηρίων της Κύπρου από την αναθεώρηση της σχετικής Ελληνικής Νομοθεσίας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη νομοθεσία του Ελληνικού κράτους, οι ειδικευόμενοι ιατροί οφείλουν προ της περάτωσης της απαιτούμενης διάρκειας εκπαίδευσης τους και της συμμετοχής τους στις σχετικές εξετάσεις, να υπηρετήσουν ως Γιατροί Υπαίθρου στην Ελληνική επαρχία.

...
 
07/11/2019 - Σεμινάριο για τις Δημοσιονομικές εξετάσεις και τους περί Προσφορών Νόμους

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών, σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο

...
 
06/11/2019 - Αίθουσα συνεδριάσεων / σεμιναρίων Επαρχιακού Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού ανακοινώνει ότι έχει προβεί στην δημιουργία ειδικής αίθουσας συνεδριάσεων και σεμιναρίων 

...
 
06/11/2019 - Εκδρομή Επαρχιακού Τμήματος Λευκωσίας με προορισμό το Όμοδος

Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λευκωσίας διοργάνωσε για τα μέλη του, με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη δεύτερη εκδρομή στο εσωτερικό, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 86  Επόμενη