Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, ο 13ος Ετήσιος Χορός του Χορευτικού Ομίλου της ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού.

Οι συνάδελφοι-μέλη της συντεχνίας μας διασκέδασαν μαζί με τις οικογένειες τους με χορούς και τραγούδια σε ένα παρεΐστικο χορευτικό κλίμα.

Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Επαρχιακού Συμβουλίου ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων CETI LOCALE.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας κ. Στράτης Ματθαίου, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, ο κ. Κυριάκος Χαραλάμπους και ο κ. Τάκης Καρολίδης της Κεντρικής Γραμματείας ΠΑΣΥΔΥ.

Την παρουσία τους στην εκδήλωση έδωσαν και τα Μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου ΠΑΣΥΔΥ Πάφου, καθώς και ο κ. Ανδρέας Κιτρομηλίδης, χοροδιδάσκαλος του χορευτικού συγκροτήματος ΠΑΣΥΔΥ.

Χαιρετισμό και καλωσόρισμα απηύθυνε ο Πρόεδρος κος Παντελής Πορνάρης και ο Αντιπρόεδρος κος Χρίστος Ιωάννου (εκ των υπεύθυνων του Χορευτικού Ομίλου) από την Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού.

Ευχαριστήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο χοροδιδάσκαλος του Χορευτικού μας Ομίλου συνάδελφος Κούλλης Βασιλείου ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους φίλους, χορευτές καθώς και την οργανωτική ομάδα για τον χρόνο τους.

Τέλος, η συνάδελφος Αγάθη Γεωργίου, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση, ευχαρίστησε εκ μέρους του Χορευτικού Ομίλου όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στην Οργανωτική ομάδα της εκδήλωσης: Χριστίνα Μιχαηλίδου, Άντρη Στυλιανού, Θεογνωσία Κυριάκου, Παύλο Παπαχαρίτου, Έλενα Καμπουρίδου, Μαρίνα Δημητρίου και Χρίστο Ιωάννου.   

Παρουσίαση: Αγάθη Γεωργίου.

Συντονισμός εκδήλωσης: Κούλλης Βασιλείου

Δείτε μας στο FACEBOOK στη σελίδα: Χορευτικός Όμιλος ΠΑΣΥΔΥ ΛΕΜΕΣΟΥ