Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η  ΠΑΣΥΔΥ με στόχο πάντοτε την προσφορά στα μέλη της έχει προχωρήσει σε αποκλειστική συνεργασία με το γραφείο POUPAS FOR HOLIDAYS LTD για ταξιδιωτικές υπηρεσίες εντός και εκτός Κύπρου.

 

Όλες οι προσφορές θα ανεβαίνουν στη νέα μας εφαρμογή για κινητά, “PASYDY LOYALTY APP” και θα μπορούν να τις βλέπουν όσοι έχουν ήδη προχωρήσει με εγγραφή στο νέο μας App.

Όλες οι προσφορές για ταξίδια και ξενοδοχεία Κύπρου θα παρουσιάζονται με τελικές τιμές που θα ισχύουν αποκλειστικά μόνο για τα μέλη της συντεχνίας μας και την άμεση οικογένειά τους.


Οι κρατήσεις για πακέτα εξωτερικού πλέον θα ολοκληρώνονται και θα επιβεβαιώνονται διαδικτυακά ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε ταλαιπωρία αναμονής αιτήσεων που είχαμε στο παρελθόν.

 

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή άμεσα για να μπορείτε και εσείς να βλέπετε και να κάνετε κράτηση στην προσφορά που σας ενδιαφέρει!

Εκτός των μεμονωμένων προσφορών που θα έχετε αποκλειστικά για τα μέλη, θα μπορείτε να επωφελείστε των καλύτερων δυνατών τιμών και σε άλλες υπηρεσίες μέσω του POUPAS FOR HOLIDAYS όπως:

· Αεροπορικά εισιτήρια με μειωμένο κόστος υπηρεσίας

· Ξενοδοχεία εντός και εκτός Κύπρου στις καλύτερες δυνατές τιμές

· Κρουαζιέρες από Κύπρο και Μακρινές με έκπτωση στη τελική τιμή

· Ατομικά Πακέτα 

· Ομαδικά ταξίδια Γκρουπ

· Γαμήλια Ταξίδια

· Εταιρικά ταξίδια και εκδηλώσεις

 

Για τις επιχορηγημένες διακοπές για το καλοκαίρι για ξενοδοχεία Κύπρου και ταξίδια στο εξωτερικό θα ανακοινωθούν αργότερα σε συνεργασία με το POUPAS FOR HOLIDAYS, όπως και ο τρόπος κρατήσεων!!!

 

Η επικοινωνία με το γραφείο POUPAS FOR HOLIDAYS θα μπορεί να γίνεται μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 7008 7003 όπου ο Κυριάκος κι η Αγγέλω θα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για τις ώρες εργασίας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, ή μέσω email στο pasydy@poupas.com.cy, αλλά και μέσω των Social Media της εταιρείας σε

Facebook https://www.facebook.com/poupasforholidays/ και

Instagram https://www.instagram.com/poupasforholidays/