Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το μεταπτυχιακό διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα, Master in Business Economics: Technology, Innovation, Management and Entrepreneurship (TIME MBE), του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει την παροχή:

• Δύο (2) πλήρων υποτροφιών (100% κάλυψη των διδάκτρων) και

• Πέντε (5) μερικών υποτροφιών (40% κάλυψη των διδάκτρων).

 

Το Πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και με τη συμμετοχή του Τομέα Επιχειρηματικής Οικονομικής του Πανεπιστημίου Wangeningen της Ολλανδίας, ενός εκ των καλύτερων πανεπιστημίων της Ευρώπης. Το Πρόγραμμα συνδυάζει την τεχνολογία, τη διαχείριση της καινοτομίας και την επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε απόφοιτούς από οποιοδήποτε κλάδο σπουδών.

 

Ο σχεδιασμός του έχει εστιαστεί στη σύζευξη των σύγχρονων τεχνολογιών με την επιχειρηματικότητα με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στα οικονομικά, τη διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας και δίνοντας έμφαση σε θέματα επιχειρηματικής στρατηγικής, χρηματοδοτήσεως της καινοτομίας, πρόσβασης στις χρηματαγορές και πνευματικής ιδιοκτησίας. Το TIME MBE , αποσκοπεί στην παροχή προς τους αποφοίτους του των απαραίτητων δεξιοτήτων προκειμένου να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στη διαχείριση οργανισμών και επιχειρήσεων σε ένα δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, προσφέροντάς τους ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών το οποίο αναμειγνύει αποτελεσματικά την οικονομική θεωρία με την επιχειρηματικότητα.

 

Η πλήρης διάρκεια του Προγράμματος είναι 15 μήνες και η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική. Τα μαθήματα είναι βραδινά (18.00-21.00) και διάρκειας από μια μέχρι δυο εβδομάδων για το κάθε μάθημα (6 τρίωρες συναντήσεις μέσα σε μια ή δυο εβδομάδες για το κάθε μάθημα). Τα μαθήματα προσφέρονται από καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και από Επισκέπτες Καθηγητές κυρίως των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων. Τα δίδακτρα του προγράμματος χωρίς υποτροφία ανέρχονται στις €10.000.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι την 15η Αυγούστου 2022 μέσω του πιο κάτω συνδέσμου: https://applications.ucy.ac.cy/postgraduate_appl/MNG_USERS.login_frm

 

Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται κατ’ αρχάς να υποβληθούν οποιαδήποτε πιστοποιητικά προηγούμενων σπουδών στην ηλεκτρονική αίτηση καθώς και τυχόν συστατικές επιστολές. Αυτά θα ζητηθούν μόνο σε περίπτωση επιλογής για την Υποτροφία.

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Οικονομικών, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Τηλ.: +357 22 89 3702/01

Email: dept.econ@ucy.ac.cy

Ιστοσελίδα: https://www.timembe.eu

Διευθυντής Προγράμματος: Δρ Κρίστης Χασάπης