Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι δύο παρουσιάσεις / σεμινάρια σε θέματα οινογνωσίας και γευσιγνωσίας οι οποίες οργανώθηκαν από το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού στις 3 και 9 Ιουνίου 2022 αντίστοιχα.

 

Οι δύο παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν με εισηγητές τους εκλεκτούς συνάδελφους, μέλη της Οργάνωσής μας, Αντρέα Ματθαίου (Τμήμα Δικαστηρίων) και Μαρία Σάββα (Τμήμα Γεωργίας) και σε αυτές έλαβαν μέρος αρκετά μέλη της Οργάνωσής μας.

 

Στις δύο αυτές παρουσιάσεις, τόσο ο συνάδελφος Αντρέας Ματθαίου όσο και η συνάδελφος Μαρία Σάββα ξεδίπλωσαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε θέματα οινογνωσίας και γευσιγνωσίας και έδωσαν την ευκαιρία στους συναδέλφους, οι οποίοι παρακολούθησαν τα δύο σεμινάρια, να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του κρασιού.

 

Το Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στους συνάδελφους Αντρέα Ματθαίου και Μαρία Σάββα για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις τους όσο και σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις εν λόγω εκδηλώσεις.

 

 

Επαρχιακό Συμβούλιο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού

Facebook : ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού

 




Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις παρουσιάσεις/σεμινάρια: