Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού με ανακοίνωση του εκφράζει έντονη απογοήτευση και ανησυχία για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η διαδικασία της Αυτονόμησης των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων.

 

Οι προσδοκίες που υπήρχαν, για καλύτερη διαχείριση - διοίκηση των νοσοκομείων μας, μέρα με τη μέρα μειώνονται ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν και αποφασίζουν τα διοικητικά όργανα του ΟΚΥπΥ, τονίζει το Δ.Σ. του Κλάδου στην ανακοίνωσή του.

 

Επισημαίνεται ότι ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού από την αρχή είχε εκφράσει την πρόθεση του για συναίνεση μέσα από ένα καλόπιστο διάλογο στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού, δυστυχώς όμως οι αποφάσεις που παίρνονται από τον ΟΚΥπΥ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούν.

 

Για τους πιο πάνω λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου, ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, αποφασίζει την προσωρινή αναστολή της συμμετοχής του στο διάλογο που είναι σε εξέλιξη και αφορά τις δομές και τα οργανογράμματα των Νοσοκομείων.

 

Περαιτέρω μέτρα θα αποφασισθούν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνέλθει το συντομότερο για να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση από τούδε και στο εξής.

 

Παράλληλα καλεί τον Υπουργό Υγείας, ως τον αρμόδιο για τα εγειρόμενα θέματα, να παρέμβει ώστε η πορεία της Αυτονόμησης να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί μέσα σε πνεύμα συναίνεσης και ομαλότητας.