Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Καλείστε σε Γενική Συνέλευση του Κλάδου Υπαλλήλων Πολιτικής Άμυνας την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, η ώρα 16:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο ΚΑΝΤΑΡΑ (ΧΑΠΕΣΙΗΣ) στην Κοφίνου. 

 

Θέματα τα οποία θα απασχολήσουν τη συνέλευση, είναι τα ακόλουθα:

1. Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου

2. Συζήτηση για τα βασικά θέματα τα οποία απασχολούν τον Κλάδο (π.χ. Πλήρωση κενών θέσεων, εκπαίδευση, Ανέλιξη Βοηθών Λειτουργών-Σχέδιο Υπηρεσίας, κλπ.).

3. Διάφορα θέματα που θα υποβληθούν γραπτώς από τα μέλη, δύο (2) τουλάχιστον ημέρες πριν την Τακτική Γενική Συνέλευση.

 

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.

 

Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΥΠΑ.

 

Σύμφωνα με το Καταστατικό της ΠΑΣΥΔΥ, δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Κλάδου που ανήκουν στη δύναμη της ΠΑΣΥΔΥ δώδεκα (12) τουλάχιστο μήνες πριν τις αρχαιρεσίες. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλα τα μέλη του Κλάδου που ανήκουν στην ΠΑΣΥΔΥ και βρίσκονται ταμιακά σε τάξη κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.

 

Κάθε υποψήφιος για το Δ.Σ. πρέπει να προτείνεται από ένα μέλος και υποστηρίζεται από άλλο γραπτώς. Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του υποψηφίου.

 

Όλες οι υποψηφιότητες κατάλληλα συμπληρωμένες στο έντυπο υποψηφιότητας, θα πρέπει να υποβληθούν στο Γραμματέα του Κλάδου Υπαλλήλων Πολιτικής Άμυνας, το αργότερο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της 28ης Φεβρουαρίου 2019, είτε διά χειρός, είτε με φαξ στον αριθμό 22315638, είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση pelia@cd.moi.gov.cy

 

Παναγιώτα Ηλία
Γραμματέας Κλάδου Υπαλλήλων
Πολιτικής Άμυνας