Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Προσκαλείστε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019, ώρα 3:15 μμ στην Αίθουσα Εκπαίδευσης, στο ισόγειο των Κεντρικών Γραφείων του Τμήματος στην οδό Απελλή 12, 1080 Λευκωσία.

 

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

 

1. Ημερήσια Διάταξη:

α. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου στα πεπραγμένα του χρόνου που έληξε, από την Πρόεδρο του Κλάδου,

β. Οικονομική Έκθεση / Ταμεία του Κλάδου,

γ. Οποιονδήποτε άλλο θέμα  που  κατά  την άποψη  του Διοικητικού Συμβουλίου ή οποιουδήποτε  μέλους  του Κλάδου πρέπει να συζητηθεί και που υποβάλλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο (2) τουλάχιστο μέρες πριν την Ετήσια Γενική  Συνέλευση,

δ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου για την επόμενη τριετία.

 

2. Με βάση τα άρθρα 15(2) και 15(6) του Καταστατικού της Οργάνωσής μας το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου μας αποτελείται από 5 μέλη (2 από την Επιστημονική Πυραμίδα και 3 από την Τεχνική Πυραμίδα).

 

3. Κάθε υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να προτείνεται από ένα μέλος και υποστηρίζεται από άλλο γραπτώς που να περιλαμβάνει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του υποψηφίου.

 

Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν πάνω στο ειδικό δελτίο υποψηφιότητας το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν στον Γραμματέα του Κλάδου συν. Γιάννο Κουδουνάρη, μέσω email: ykoudounaris@dli.mlsi.gov.cy ή μέσω φαξ (αρ. 22663788), πέντε (5) μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή το αργότερο μέχρι την 3η Μαρτίου 2019 ώρα 12.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με το άρθρο 15.5(γ) του Καταστατικού.

 

4. Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι Συνάδελφοι είναι εγγεγραμμένα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ και περιλαμβάνονται στους καταλόγους μισθοδοσίας του Νοεμβρίου 2018. Οι Κανονισμοί Λειτουργίας του Κλάδου, οι Καταστατικές Διατάξεις για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και το Δελτίο Υποψηφιότητας είναι διαθέσιμα από τον Γραμματέα του Κλάδου.

 

5. Οποιοσδήποτε αριθμός των παρόντων Μελών σε δεκαπέντε (15) λεπτά από την ώρα που ορίζεται η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, αποτελεί απαρτία.

 

Συναδελφικά,

Τασούλα Κυπριανίδου - Λεοντίδου
Πρόεδρος Δ.Σ.

Γιάννος Κουδουνάρης
Γραμματέας Δ.Σ.