Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Καλείστε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 04 Μαρτίου 2019 και ώρα 5.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του καφεστιατορίου Grey Terrace στον ισόγειο χώρο του κτηρίου της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία.

 

Η Γενική Συνέλευση θα ασχοληθεί με τα ακόλουθα θέματα:

1. Λογοδοσία Προέδρου Κλαδικού Συμβουλίου.

2. Συζήτηση πάνω στη λογοδοσία του Προέδρου.

3. Διάφορα άλλα θέματα που τυχόν θα υποβληθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο δύο (2) τουλάχιστο μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελείται από 9 μέλη. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Κλάδου που ανήκουν στη δύναμη της ΠΑΣΥΔΥ δώδεκα (12) τουλάχιστο μήνες πριν τις αρχαιρεσίες. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσα μέλη βρίσκονταν ταμειακά σε τάξη προς την ΠΑΣΥΔΥ και είναι μέλη την 30η Νοεμβρίου που προηγείται των τακτικών ετήσιων γενικών.

 

Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν πάνω σε ειδικό δελτίο υποψηφιότητας (συνημμένο) το οποίο επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από το Αρχείο της ΠΑΣΥΔΥ (τηλ. 22844300) ή την ιστοσελίδα της ΠΑΣΥΔΥ (www.pasydy.org). Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να παραδώσουν το έντυπο υποβολής υποψηφιότητας στον Πρόεδρο (Δρ. Αγαθοκλή Χριστοφίδη agathoklis_christofides@yahoo.gr) ή τη Γραμματέα (Δρ. Έλενα Παπαμιχαήλ elemar@cytanet.com.cy) του κλάδου ή να το στείλουν στο αρχείο της ΠΑΣΥΔΥ (Φαξ: 22668639) πέντε (5) μέρες πριν από τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μόνιμο Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ, συν. Κωνσταντίνο Ζαχαριάδη, στο 22844452.

 

Η παρουσία και συμμετοχή όλων στη Συνέλευση και στις εκλογές είναι απαραίτητη.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

(Δρ. Αγαθοκλής Χριστοφίδης)
Πρόεδρος

 

Λευκωσία, 20/02/2019