Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Καλείστε στη Γενική Συνέλευση των Μελών του Κλάδου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου και ώρα 13.30 στο ισόγειο των Κεντρικών Γραφείων στη Λευκωσία.

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Λογοδοσία Προέδρου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου πάνω στα πεπραγμένα της τριετίας.

2. Συζήτηση επί των πεπραγμένων, λήψη σχετικών αποφάσεων.

3. Οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία του Κλάδου.

4. Διάφορα θέματα από Μέλη (να υποβληθούν γραπτώς τουλάχιστο δύο μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση).

5. Εκλογή Εφορευτικών Επιτροπών – Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου, Λάρνακας-Αμμοχώστου.

 

Εφόσον εκλεγούν τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών κάθε επαρχίας θα αναλάβουν την διεξαγωγή  εκλογής των μελών της Νέας Κλαδικής Επιτροπής σύμφωνα με το καταστατικό της Οργάνωσής μας.

 

Οι εκλογές θα γίνουν την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 στα Επαρχιακά Γραφεία Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας (καλύπτει και Επαρχιακό Γρ. Αμμοχώστου) καθώς και στα Κεντρικά Γραφεία μεταξύ των ωρών 7.30-12.00. Αφού κλείσουν οι κάλπες και γίνει η καταμέτρηση, τα αποτελέσματα θα υπογραφούν και θα σταλούν με φαξ. Έπειτα η Εφορευτική Επιτροπή θα καταγράψει τα συνολικά αποτελέσματα και θα αναδείξει τα νέα μέλη της Κλαδικής Επιτροπής του Τμήματος.

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιημένη την οικονομική τους συνδρομή και είναι καταγραμμένοι στον κατάλογο του Νοεμβρίου 2018. Δικαίωμα να είναι υποψήφιοι έχουν όσοι είναι μέλη της Οργάνωσης τους τελευταίους 12 μήνες.

 

Τον εκλογικό κατάλογο θα τον έχουν οι Εφορευτικές Επιτροπές και όσοι προσέρχονται να ψηφίσουν πρέπει να γνωρίζουν τον Α.Κ.Α. τους, ούτως ώστε να γίνεται πιο εύκολη η ανεύρεσή τους.

 

Όσοι από τους συναδέλφους ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα στις ανάλογες θέσεις (Επιστημονικό προσωπικό 3, Τεχνικοί Μηχανικοί 3, Τεχνικοί 6, Επιστατικό προσωπικό 1) να το πράξουν το αργότερο μέχρι τις 2 Μαρτίου και ώρα 12.00 στο Γραμματέα του Κλάδου, Ουράνιο Ευριπίδου (22609275, 99327366). 

 

Μιχάλης Μιχαήλ  
Πρόεδρος

Ουράνιος Ευριπίδου
Γραμματέας