Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Δ.Σ του Κλάδου Γ.Γ.Π επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 3.00 μμ. στο αμφιθέατρο του Οικήματος της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ στη Λευκωσία.

 

Η παρουσία όλων των μελών του κλάδου μας κρίνεται απαραίτητη. 

 

2. Τα κύρια θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

(α) Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου πάνω στα πεπραγμένα του χρόνου που έληξε, από την Πρόεδρο του Κλάδου.

(β) Εισήγηση ΔΣ για τροποποίηση της εισφοράς της Οικονομικής Βοήθειας από το Ταμείο Ευημερίας του Κλάδου.

(γ) Οποιονδήποτε άλλο θέμα που κατά την άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου ή οποιουδήποτε μέλους του Κλάδου πρέπει να συζητηθεί και που υποβάλλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο (2) τουλάχιστο μέρες πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση.

(δ) Οικονομική Έκθεση / Ταμεία του Κλάδου 

(ε) Συζήτηση

(στ) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου για την επόμενη τριετία.

 

3. Με βάση τα άρθρα 15(2) και 15(6) του Καταστατικού της Οργάνωσής μας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου μας αποτελείται από 19 μέλη.

 

4. Κάθε υποψήφιος για το Κλαδικό Συμβούλιο πρέπει να προτείνεται από ένα μέλος και υποστηρίζεται από άλλο γραπτώς που να περιλαμβάνει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του υποψηφίου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν πάνω σε ειδικό δελτίο υποψηφιότητας το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν από τη Γραμματέα του Κλάδου συν. Μαρία Λεωνίδου, τηλ. 22800106, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

 

5. Οι υποψηφιότητες για το νέο Κλαδικό Συμβούλιο θα πρέπει να παραδοθούν σύμφωνα με το άρθρο 15.5(γ) στη Γραμματέα του Κλάδου, συν. Μαρία Λεωνίδου, τηλ. 22800106, φαξ: 22776248, πέντε (5) μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή το αργότερο μέχρι την 28η Φεβρουαρίου η ώρα 12.00 το μεσημέρι. Η Γραμματέας του Κλάδου, σύμφωνα με το άρθρο 15.5(γ) θα ετοιμάσει κατάλογο των υποψηφίων, με αλφαβητική σειρά, με βάση το επώνυμό τους, τον οποίο θα υπογράψει και θα τον αναρτήσει στην πινακίδα γνωστοποιήσεων της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. τουλάχιστον τέσσερις (4) μέρες πριν από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

 

6. Οποιοσδήποτε αριθμός των παρόντων 15 λεπτά μετά την ώρα σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης αποτελεί απαρτία.

 

Συναδελφικά

(Παντελίτσα Μουζούρη)

(Μαρία Λεωνίδου)