Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου στην τακτική του συνεδρία στις 11.02.2019 έχει αποφασίσει όπως η Ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, στις 9:00 π.μ., στη ΘΕΜΕΑ.

 

Στην ετήσια συνέλευση θα γίνει και εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία.

 

Όλες οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου πρέπει να φθάσουν στον Γραμματέα του Κλάδου, κ. Ξ. Χριστοδουλίδη στη “Γέφυρα”, μέχρι την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, και ώρα 11:00π.μ., πέντε (5) τουλάχιστο μέρες δηλαδή, πριν από τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών.

 

Σύμφωνα με το Καταστατικό θα ετοιμαστεί κατάλογος όλων των υποψηφίων και θα γνωστοποιηθεί τέσσερις (4) μέρες πριν από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

 

Ενστάσεις εναντίον υποψηφιοτήτων υποβάλλονται στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, που τις εξετάζει, πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών (15,5γ) (Π.3.β.ιι).

 

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέλη της ΠΑΣΥΔΥ δώδεκα (12) τουλάχιστο μήνες πριν τις αρχαιρεσίες και να μην έχουν καθυστερήσει οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.  

 

Δικαίωμα του εκλέγειν

Έχουν όσα μέλη βρίσκονται ταμειακά σε τάξη προς την ΠΑΣΥΔΥ και είναι μέλη την 30η Νοεμβρίου 2018.

 

Απαρτία

Οποιοσδήποτε αριθμός των παρόντων μελών σε δεκαπέντε (15) λεπτά από την ώρα που ορίζεται η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης αποτελεί απαρτία (15, 15γ.) (Π,4,α).

 

Θέματα που θα απασχολήσουν την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

3. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρό του για τα πεπραγμένα της προηγούμενης τριετίας.

4. Συζήτηση για τη λογοδοσία.

5. Συζήτηση θεμάτων που θα τεθούν από συναδέλφους 2 μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.

6. Ψηφοφορία για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί τόσο στη Λευκωσία (ΘΕΜΕΑ) όσο και στη Λεμεσό (Παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού) την ίδια ώρα. Θα αρχίσει στις 11:00π.μ. και θα τελειώσει στις 3:00μ.μ.

 

Σημείωση: Παρακαλείται η Νοσηλευτική Διεύθυνση όπως παράσχει διευκολύνσεις στο Νοσηλευτικό Προσωπικό, για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να λάβουν μέρος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.

 

Συναδελφικά,

Ξ. Χριστοδουλίδης
Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου