Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Προσκαλείστε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου μας την Τρίτη 19/2/2019 και ώρα 15:00.

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1) Λογοδοσία του απερχόμενου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου πάνω στα πεπραγμένα του χρόνου που έληξε.

2) Συζήτηση πάνω στη λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3) Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σημείωση: Οποιοδήποτε άλλο θέμα που κατά την άποψη των μελών πρέπει να συζητηθεί κατά τη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να υποβληθεί στη Γραμματέα του Κλάδου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/2/2019.

 

Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

1) Υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματέα του Κλάδου πέντε (5) μέρες πριν από τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή μέχρι τις 14/2/2019 και ώρα 15:00.

Κατάλογος όλων των υποψηφίων θα αναρτηθεί στον πίνακα γνωστοποιήσεων τέσσερις (4) μέρες πριν τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης.

 

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέλη της ΠΑΣΥΔΥ δώδεκα (12) τουλάχιστο μήνες πριν τις αρχαιρεσίες (άρθρο 9 του καταστατικού).

 

Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσα μέλη βρίσκονται ταμειακά σε τάξη προς την ΠΑΣΥΔΥ και είναι μέλη την 30η Νοεμβρίου 2018 (άρθρο 8 του καταστατικού).

 

2) Κάθε υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να προτείνεται από ένα μέλος και να υποστηρίζεται από άλλο γραπτώς. Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του υποψηφίου.

 

3) Η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει Πρόεδρο και Γραμματέα καθώς επίσης και τετραμελή Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, τα μέλη της οποίας δεν πρέπει να είναι υποψήφιοι.

 

4) Ο καταρτισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα μπορεί να γίνει το αργότερο μέσα σε τρεις (3) μέρες από τη μέρα της εκλογής του.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δημήτρης Μιχαηλίδης
Πρόεδρος

Παναγιώτα Γεωργίου
Γραμματέας