Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Καλούνται όλα τα μέλη του Κλάδου Υπαλλήλων  Τμήματος Δασών, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου, που θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, 2019 και ώρα 17:00, στην υπόγεια αίθουσα του οικήματος της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού, στην οδό Αναστάση Σιούκρη (βόρεια του Ζωολογικού Κήπου και νότια των Δικαστηρίων).

 

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία που πέρασε, από τον Πρόεδρο.

2. Συζήτηση πάνω στη λογοδοσία και λήψη σχετικών αποφάσεων.

3. Οποιοδήποτε άλλο θέμα που θα υποβληθεί στο Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου δύο (2) τουλάχιστον μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.

4. Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Διευκρινίζεται ότι, η προβλεπόμενη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου είναι:

  • 1 Θέση από την πυραμίδα των Συντηρητών Δασών
  • 8 Θέσεις από την πυραμίδα των Δασικών Λειτουργών

 

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όσα μέλη του Κλάδου είναι μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. δώδεκα (12) μήνες πριν τις αρχαιρεσίες. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσοι είναι μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. την 30η Νοεμβρίου που προηγείται της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Όλοι πρέπει να βρίσκονται ταμειακά σε τάξη και να μην καθυστερούν οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.

 

Κάθε υποψηφιότητα προτείνεται από ένα μέλος και υποστηρίζεται από ένα άλλο μέλος, γραπτώς πάνω στο συνημμένο Δελτίο Υποψηφιότητας. Κάθε πρόταση πρέπει να περιλαμβάνει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του υποψηφίου.

 

Με βάση το Καταστατικό, όλες οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να φθάσουν στο Γραμματέα του Κλάδου πέντε (5) τουλάχιστο μέρες πριν από τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της  18ης Φεβρουαρίου 2019, είτε δια χειρός είτε με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22805551 (ώρες γραφείου). Για διευθέτηση και επιβεβαίωση της παραλαβής των Δελτίων Υποψηφιότητας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν οπωσδήποτε με τον Γραμματέα του Κλάδου.

 

Η παρουσία όλων των μελών του Κλάδου στη Γενική Συνέλευση κρίνεται αναγκαία.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Τηλέφωνα Επικοιν. Γραμματέα:              

Εργασίας: 22805581

Κινητό: 99541824

Τηλ/τυπο: 22805551 (ώρες γραφείου)