Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τους συναδέλφους συνταξιούχους μέλη του φιλοξένησε και πάλι φέτος το Τμηματικό Συμβούλιο ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού σε μια γιορτή που καθιερώθηκε ως θεσμός στο ετήσιο πρόγραμμα δράσης του Τμήματος Λεμεσού.

 

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Καπετάνιος ΟΔΥΣΣΕΙΑ και σε αυτή συμμετείχαν συνάδελφοι συνταξιούχοι μέλη του Επαρχιακού Τμήματος που είχαν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν με παλιούς συναδέλφους και να ανταλλάξουν τις πατροπαράδοτες ευχές των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Την ηγεσία της Οργάνωσής μας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Γλαύκος Χατζηπέτρου ο οποίος και χαιρέτησε τους παρόντες συναδέλφους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και τους διαβεβαίωσε για το συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον της Συντεχνίας για προσφορά και προαγωγή λύσεων σε προβλήματα πους τους απασχολούν. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο Πρόεδρος του Κλάδου Ευημερίας Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Λεμεσού σ. Πετράκης Βασιλείου.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το πλούσιο μπουφέ του Ξενοδοχείου και χόρεψαν μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες προτού ανταλλάξουν και ευχές για ένα καλύτερο νέο χρόνο με υγεία και οικογενειακή χαρά.