Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:00π.μ., στην αίθουσα σεμιναρίων στη ΘΕΜΕΑ.

 

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την ένταξη του Νοσηλευτικού Προσωπικού στην επιστημονική δομή.  Συγκεκριμένα θα γίνει επεξήγηση της διαδικασίας ένταξης στις νέες κλίμακες καθώς και των νέων τίτλων που προκύπτουν. 

 

Στις συναντήσεις θα παρευρεθεί και κλιμάκιο από στελέχη της ΠΑΣΥΔΥ, οι οποίοι θα μας αναλύσουν λεπτομερώς τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί με βάση τις ισχύουσες νομοθεσίες και κανονισμούς.

 

Ενημερωτικές συνελεύσεις θα γίνουν και στις Επαρχίες σε συνεργασία με τον Κλάδο Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ως ακολούθως: 

4/12/18       Νοσοκομείο Πάφου 10.30π.μ. – 12.30μ.μ. - Αμφιθέατρο Νοσοκομείου (Η συγκέντρωση καλύπτει και το Νοσοκομείο Πόλις)

 

14/12/18     Νοσοκομείο Αμμοχώστου 9π.μ. – 10π.μ.

 

14/12/18     Νοσοκομείο Λάρνακας 11π.μ. – 1μ.μ.

 

17/12/18     Νοσοκομείο Λεμεσού 11π.μ. – 1μ.μ.

 

Η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και οι Νοσηλευτικές Διευθύνσεις έχουν ενημερωθεί για τη διεξαγωγή των ενημερωτικών συναντήσεων και συνεπώς θα παρασχεθούν οι απαραίτητες διευκολύνσεις στο προσωπικό για να παρευρεθεί.

 

Διοικητικό Συμβούλιο
Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού
Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας