Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 - Ομόφωνα επικυρώθηκε η τελική πρόταση για το Σχέδιο Εθελούσιας Αποχώρησης.

- Η σοβαρότητα  η υπευθυνότητα και η επιμονή που επέδειξαν οι Συντεχνίες μας έφεραν αποτελέσματα.

 

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των αντιπροσώπων των Συντεχνιών ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ με σκοπό την επικύρωση της πρότασης της Σ.Κ.Τ για το Σχέδιο Εθελούσιας Αποχώρησης.

 

Μετά τις  αποφάσεις της διαπραγματευτικής μας ομάδας την περασμένη Παρασκευή, η Τράπεζα  επέδωσε βελτιωμένη πρόταση στην οποία περιλαμβάνονται οι πλείστες των εισηγήσεων των Συντεχνιών μας, όπως αυτές υποβλήθηκαν στις προηγούμενες μεταξύ μας διαβουλεύσεις.

 

Εν όψει της ομόφωνης επικύρωσης του Σχεδίου η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη αποφάσισε όπως:

  • Οι τρεις Συντεχνίες παρακολουθούν την όλη πορεία εφαρμογής του Σχεδίου για διασφάλιση του εθελούσιου χαρακτήρα του με την παράλληλη παροχή προς τους εργαζόμενους όλων των απαραίτητων πληροφοριών από μέρους της Τράπεζας, που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στην κατά την κρίση τους καλύτερη επιλογή για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
     
  • Συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις για την διασφάλιση των δικαιωμάτων του προσωπικού που θα παραμείνει στην Ελληνική και στη Σ.Κ.Τ ( Φορέα και ALTAMIRA).

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε τυχόν επεξηγήσεις ή/και διευκρινίσεις χρειαστείτε αναφορικά με το Σχέδιο Εθελούσιας Αποχώρησης.

 

26 Ιουλίου 2018
Εκ των Συντεχνιών ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ