Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα σε συνέχεια της απεργίας και των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στα κυριότερα αστικά κέντρα της χώρας από τις Συνδικαλιστικές Συνομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ στις 30 Μαΐου.

 

Οι μαχητικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων εκφράζουν τη δυναμική διαμαρτυρία τους κατά των νέων μέτρων λιτότητας του πολυνομοσχεδίου επέρχονται για ικανοποίηση των προαπαιτούμενων της αξιολόγησης των δανειστών για έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο το φετινό καλοκαίρι.

 

Ειδικότερα στην Αθήνα εν ενεργεία εργαζόμενοι, άνεργοι νέοι και συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια των κινητοποιήσεων στο χώρο του Κοινοβουλίου με λάβαρα και συνθήματα κατά των μέτρων που ήδη εφαρμόζονται όπως και των νέων που προωθούνται.

 

Οι διαδηλωτές κατηγόρησαν τους πολιτικούς ότι με τα μέτρα που εγκρίνουν έχουν καταστρέψει και εκμηδενίσει τους εργαζόμενους αλλά και την οικονομία. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που κατάγγειλαν την κυβέρνηση ότι συνεχίζει την ίδια πολιτική που έχει καταστρέψει το λαό και την οικονομία και με τα νέα μέρα που προωθούνται τώρα επιβαρύνει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους με νέα, ασήκωτα μέτρα που πλήττουν ιδιαίτερα τα άτομα με χαμηλά έσοδα και γι’ αυτό πρέπει να αποσυρθούν.