Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινωνικής του προσφοράς προς τα μέλη και τους φίλους του Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη με μεγάλη επιτυχία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος διάλεξη «Η Καρδιολογία του Σήμερα» σε συνεργασία με Mediterranean Hospital Λεμεσού.

 

Τη διάλεξη, που διοργανώθηκε στο χώρο συγκεντρώσεων του οικήματος ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού, παρακολούθησαν πολλά μέλη και φίλοι του Τμήματος που ενημερώθηκαν για ενδιαφέροντα θέματα καρδιολογίας και τις τελευταίες μεθόδους αγωγής που εφαρμόζονται τόσο για την πρόληψη όσο και για την επεμβατική αντιμετώπισή τους.

 

Οι πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές του θέματος επεξηγήθηκαν από τρεις διακεκριμένους ιατρούς που περιλάμβαναν καρδιολόγο, επεμβατικό καρδιολόγο και καρδιοχειρουργό. Οι τρεις ειδικοί ιατροί όχι μόνο περιέγραψαν αίτια, συμπτώματα και ακολουθούμενη θεραπευτική αγωγή αλλά απάντησαν και σε ερωτήματα των παρευρισκομένων στα οποία έδωσαν συμπληρωματικές επεξηγήσεις.

 

Διοργανωτές και κοινό ευχαρίστησαν τους ομιλητές, με τους οποίους μετά το πέρας της διάλεξης συμμετείχαν σε δεξίωση που παρατέθηκε στο εστιατόριο της ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού από τον Πρόεδρο και Διευθυντή του Mediterranean Hospital. 




Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: