Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

13/09/2023 - Μήνυμα Γενικού Γραμματέα

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Με την ολοκλήρωση των θερινών διακοπών και την επιστροφή μας στις υποχρεώσεις και ευθύνες της εργασίας μας εύχομαι και ελπίζω ότι η σύντομη αυτή ανάπαυλα μας έχει ικανοποιήσει και θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της επαγγελματικής προσφοράς όλων μας στη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Από δικής μας πλευράς στην Οργάνωσή μας η πρώτη εκτίμηση της προσφοράς στις συναδέλφισσες/συναδέλφους μέλη μας για την καλοκαιρινή περίοδο μας αφήνει ικανοποιημένους και είναι αυτή η εκτίμηση, η οποία ενισχύεται και από τα μηνύματά σας

...
 
07/09/2023 - Καλωσόρισμα Γ.Γ. προς τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό Νηπιαγωγείων ΠΑΣΥΔΥ

Αγαπητοί γονείς

εκ μέρους εμού του ιδίου, των υπόλοιπων μελών της Κεντρικής Γραμματείας και του προσωπικού των νηπιαγωγείων υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά, αισιοδοξία και επιθυμία να συνεργαστούμε από κοινού για την επιτυχία των στόχων μας, που είναι η παροχή ασφαλούς και υψηλού επιπέδου φροντίδας και διαβίωσης, εκπαίδευσης, αγωγής και διαπαιδαγώγησης σε όλα τα παιδάκια του σχολείου μας.

...
 
21/12/2022 - Μήνυμα Γενικού Γραμματέα για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Σε λίγες μέρες γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και αποχαιρετούμε το 2022, για να υποδεχτούμε τον Νέο Χρόνο 2023. Όπως διαφαίνεται, οι φετινές γιορτές θα είναι απαλλαγμένες από τους αυστηρούς περιορισμούς της πανδημίας, που όλοι βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Οφείλουμε ωστόσο να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την αναγκαία προσοχή. Για την Οργάνωσή μας οι επιτυχίες μας σε μείζονα προβλήματα στον χρόνο που αποχαιρετούμε, με προμετωπίδα την επίλυση του κορυφαίου ζητήματος του συνταξιοδοτικού

...
 
31/12/2020 - Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Γενικού Γραμματέα

Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά του 2020 έχει φτάσει στο τέλος της. Μια χρονιά πρωτόγνωρη, μια χρονιά αγωνίας και ανασφάλειας, που θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη ολονών μας. 

Εύχομαι το νέο έτος να αποτελέσει την απαρχή για την επάνοδό μας στην κανονικότητα και να φέρει στη ζωή μας την ελπίδα, την αισιοδοξία και το χαμόγελο. Ήδη οι καλύτερες μέρες έχουν αρχίσει να προδιαγράφονται στον ορίζοντα με την ανεύρεση του εμβολίου ενάντια στον ιό.

...
 
16/12/2020 - Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα για τις γιορτές

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 
Σε πρωτόγνωρες συνθήκες καθημερινής διαβίωσης και κάτω από την πίεση των μέτρων για πρόληψη χειρότερων εξελίξεων από την πανδημία του κορωνοϊού θα υποδεχτούμε σε λίγες μέρες τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η απρόβλεπτη επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της πατρίδας μας και οι εμφανείς κίνδυνοι για πολύ πιο επώδυνες εξελίξεις μας επιβάλουν αυστηρούς περιορισμούς στην καθημερινότητά μας ως επιβαλλόμενο μέτρο για αποτροπή επιδείνωσης και για διασφάλιση συνθηκών γρήγορης επανόδου στις κανονικές συνθήκες της διαβίωσής μας.  

...
 
18/11/2020 - Συλλογικές ενέργειες των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων για την επίτευξη ορθολογικής ρύθμισης στο συνταξιοδοτικό

Με πάγιο στόχο την κατάληξη σε ικανοποιητική ρύθμιση του ζητήματος του συνταξιοδοτικού των υπαλλήλων που διορίστηκαν μετά την 1η Οκτωβρίου 2011 συνεχίζονται οι προσπάθειες της Οργάνωσής μας από κοινού με τις Οργανώσεις των Εκπαιδευτικών και των Αστυνομικών, ώστε το από μακρού εκκρεμές θέμα να οδηγηθεί σε οριστική λύση μέσα στους πρώτους μήνες του 2021. Ευνοϊκές είναι οι προοπτικές για την επίτευξη του στόχου αυτού, γιατί στην ίδια κατεύθυνση κλίνουν και οι στόχοι της Κυβέρνησης και της Βουλής.

...
 
02/11/2020 - Πρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών στηρίζουν τις προσπάθειές μας για επίτευξη ρυθμίσεων στα θέματα προτεραιοτήτων μας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, είχε ο Γενικός Γραμματέας, συν. Στράτης Ματθαίου, την περασμένη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020. Από επίσημης πλευράς στη συνάντηση συμμετείχε ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και το Γενικό Γραμματέα συνόδευσε και ο Πρόεδρος της Οργάνωσής μας, συν. Αντώνης Κουτσούλλης.

...
 
21/10/2020 - Διαδικασίες προώθησης λύσεων σε θέματα προτεραιότητας. Συναντήσεις με Υπουργούς Οικονομικών και Μεταφορών

Συγκεκριμένο κοινό πρόγραμμα ενεργειών για την επίτευξη αποδεκτών λύσεων στα επείγοντα εκκρεμή προβλήματα της δημόσιας υπηρεσίας συμφωνήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών και τις επόμενες μέρες αναμένεται επιτάχυνση των διαδικασιών για τροχοδρόμηση των επιδιωκόμενων λύσεων. 

Η συμφωνία επιτεύχθηκε στη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα, σ. Στράτη Ματθαίου, με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου.

...
 
07/10/2020 - Μεταρρύθμιση, μονιμοποίηση αορίστου χρόνου, συνταξιοδοτικό στις άμεσες προτεραιότητές μας για την επίτευξη λύσεων

Η επίτευξη ρυθμίσεων το ταχύτερο δυνατό στα εκκρεμούντα προβλήματα που για πολλά χρόνια τώρα ταλανίζουν το δημοσιοϋπαλληλικό δυναμικό ιεραρχείται στις κορυφαίες προτεραιότητες της Οργάνωσής μας και στα πλαίσια αυτά η Κεντρική Γραμματεία προωθεί όλες τις αναγκαίες ενέργειες. 

Ως κύριοι άξονες ενεργοποίησης της Οργάνωσης μας έχουν τεθεί:

 
...
 
22/09/2020 - Μήνυμα του νέου ΓΓ: "Πρόσκληση σε συλλογική δράση για ανασυγκρότηση της ΠΑΣΥΔΥ"

Συναδέλφισσες,

Συνάδελφοι,

Με την εκλογή μου από το Συνέδριο των Αντιπροσώπων στο υψίστης ευθύνης αξίωμα του Γενικού Γραμματέα αισθάνομαι την ανάγκη κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τους σύνεδρους για την ισχυρή εντολή που μου έδωσαν αλλά και να μοιραστώ μαζί σας τις πρώτες μου σκέψεις για την πορεία της Οργάνωσής μας.     

Μαζί ξεκινούμε μια νέα σελίδα για την ΠΑΣΥΔΥ.  Η Οργάνωσή μας πρέπει να ανασυνταχθεί, με πρόγραμμα, µε στόχους και κυρίως με την αποτελεσματική εκεί που πρέπει παρουσία μας.

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 23  Επόμενη