Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η ηγεσία της Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.) με επιστολή της εκ μέρους της Οργάνωσης και του δημοσιοϋπαλληλικού κόσμου που εκπροσωπεί, εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Η Οργάνωσή μας ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επωμίζεται, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει καίρια θέματα, τόσο στο πλαίσιο της εσωτερικής διακυβέρνησης, όσο και αναφορικά με το διαχρονικά κορυφαίο εθνικό μας ζήτημα προς εξεύρεση μιας βιώσιμης και κοινά αποδεκτής λύσης στο κυπριακό.

 

Επιπρόσθετα, υπογραμμίστηκε ο ουσιαστικός ρόλος της δημόσιας υπηρεσίας στην επιτυχή υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδιασμών και παράλληλα εκφράστηκε η ετοιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και της Συντεχνίας τους, της ΠΑΣΥΔΥ, να συνεχίσουν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Καταλήγοντας, ζητήθηκε από τον κ. Χριστοδουλίδη όπως, μετά την εγκαθίδρυσή του, προγραμματιστεί μια πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με την Οργάνωσή μας με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

Λευκωσία
14/02/2023