7/4/2024

Βομβιστική Ενέργεια εναντίον Αξιωματικού των Φυλακών

Ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών της ΠΑΣΥΔΥ, καταδικάζει με αποτροπιασμό τη βομβιστική ενέργεια που έγινε σήμερα κατά τις πρωινές ώρες σε όχημα που ανήκει σε Eπιθεωρητή του Τμήματος Φυλακών, μέλος της Συντεχνίας μας. 


Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας προς τον Eπιθεωρητή του Tμήματός μας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, τιμιότητα και ευσυνειδησία και που για τον λόγο αυτό αποτέλεσε πρόδηλα τον στόχο θρασύδειλων δραστών που ενοχλήθηκαν γιατί είδαν να παρακωλύονται τα άνομα σχέδια τους. Η επαίσχυντη και καταδικαστέα αυτή ενέργεια δεν στρέφεται μόνο εναντίον του συναδέλφου Eπιθεωρητή, αλλά και ενάντια στο σύνολο του προσωπικού και τις αρχές της νομιμότητας και της δημοκρατίας. 


Ως Κλάδος Προσωπικού Φυλακών, θέλουμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες, ότι θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το δύσκολο έργο μας στο Τμήμα Φυλακών με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και αποφασιστικότητα, παρόλες τις διαχρονικές ελλείψεις και παθογένειες και παρά τις όποιες απειλές και εκφοβισμούς. 


 Ως Δ.Σ. του Κλάδου απευθύνουμε έκκληση σε όλο το προσωπικό του Τμήματός μας να συνεχίσει απερίσπαστα και με αποφασιστικότητα να επιτελεί τον ρόλο και την αποστολή του. Παράλληλα καλούμε την πολιτεία να επιλύσει τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Τμήματος και να εντείνει τις προσπάθειες για σύλληψη και προσαγωγή των δραστών της βομβιστικής επίθεσης ενώπιον της Δικαιοσύνης, με στόχο την παραδειγματική τιμωρία τους. 


Προς την κατεύθυνση αυτή το Προσωπικό του Τμήματος Φυλακών δηλώνει Παρών.


4 Ιουλίου, 2024

Τελευταία Νέα