6/30/2024

Υποτροφίες από το City Unity College Nicosia προς τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ και τις οικογένειές τους

Το City Unity College Nicosia, ανακοινώνει την παροχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών υποτροφιών για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2024, προς όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ και μέλη των οικογενειών τους.


Επιπλέον, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη νέα συνεργασία του Εκπαιδευτικού μας Ιδρύματος με το Αγγλικό Πανεπιστήμιο, London Metropolitan University. Για την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά, τα προγράμματα του London Metropolitan University, θα προσφερθούν σε ειδικές τιμές.


Όλα τα προγράμματα είναι αξιολογημένα από τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.) και οι εγγεγραμμένοι φοιτητές είναι δικαιούχοι της Φοιτητικής Χορηγίας, εφόσον πληρούν τα κριτήρια που θέτει το Υπουργείο Οικονομικών.


Κριτήρια Εισδοχής:

Για εγγραφή σε Δίπλωμα ή Πτυχίο: Απολυτήριο αναγνωρισμένης εξατάξιας σχολής μέσης εκπαίδευσης ή άλλο ισοδύναμο προσόν.

Για εγγραφή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα: Η ελάχιστη απαίτηση για εισδοχή σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, είναι ένα πρώτο πτυχίο (Bachelors Degree) από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή κολέγιο.

Επάρκεια στην Αγγλική Γλώσσα: Φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν σε πρόγραμμα που προσφέρεται στην Αγγλική Γλώσσα, θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό TOEFL, IGCSE, IELTS κλπ. όπως αυτά αναφέρονται στους εσωτερικούς κανονισμούς του Κολεγίου. Εάν η γλώσσα διδασκαλίας του πρώτου τους πτυχίου ήταν η αγγλική, δεν απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι φοιτητές δεν κατέχουν κάποιο από τα πιο πάνω πιστοποιητικά, θα παρακαθήσουν σε εξέταση επάρκειας Αγγλικών, προκειμένου να εξακριβωθεί το επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας και να εγγραφούν στο αντίστοιχο τμήμα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Γραφείο Εισδοχής admissions@cityu.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22 332333 ή στην ιστοσελίδα www.cityu.ac.cyΤελευταία Νέα