Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Grey Terrace - Καφεστιατόριο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

21/02/2018 - H ΠΑΣΥΔΥ «κλείδωσε» το θέμα των αδειών ανάπαυσης και ασθενείας

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση, κατόπιν σχετικών διαβουλεύσεων της Οργάνωσής μας με το Υπουργείο Οικονομικών, για εξομοίωση των αδειών ανάπαυσης και ασθενείας των εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου κατ’ αναλογία των όσων ισχύουν για το μόνιμο προσωπικό.

...
 
14/02/2018 - Η μισθολογική αναβάθμιση των Επαγγελματιών Υγείας εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο

Η κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ Κυβέρνησης και ΠΑΣΥΔΥ για την αναβάθμιση των Φυσιοθεραπευτών, των Ακτινογράφων (Ακτινοδιαγνωστικής), των Ακτινογράφων (Ακτινοθεραπείας), των Εργοθεραπευτών, των Τεχνολόγων Νοσοκομειακών Εργαστηρίων, των Φαρμακοποιών και των Ειδικών Ψυχολόγων, εγκρίθηκε στις συνεδρίες του Υπουργικού Συμβουλίου ημερ. 24.1.2018 και 8.2.2018.

 
...
 
07/02/2018 - Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο για την επανεκλογή του πάγιο μέλημά μας εξυπηρέτηση κοινωνικού συνόλου

Με την επαναληπτική εκλογή της περασμένης Κυριακής ολοκληρώθηκε η διαδικασία της διεξαγωγής των Προεδρικών Εκλογών 2018 και με την ετυμηγορία του Κυπριακού λαού ανανεώθηκε η εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη να ηγείται για ακόμη μια πενταετία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 
...
 
31/01/2018 - Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή η διαδικασία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την περασμένη Κυριακή για μια ακόμη φορά λειτούργησε άψογα η δημοκρατία και με απόλυτη επιτυχία  ολοκληρώθηκε η διαδικασία του πρώτου γύρου των Προεδρικών Εκλογών 2018. Επαναλήφθηκαν και αυτή τη φορά τα συγχαρητήρια προς τους δημόσιους λειτουργούς που εργάστηκαν και επέβλεψαν τη διαδικασία, ώστε να συνεχισθεί απρόσκοπτα 

...
 
24/01/2018 - ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - Διασφαλισμένο το αμερόληπτο της εκλογικής διαδικασίας

Κορυφαίας σημασίας γεγονός της πολιτειακής ζωής του τόπου και θεμελιακό θεσμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος αποτελούν οι Προεδρικές Εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Κυπριακός λαός θα ασκήσει το κορυφαίο δικαίωμα του να επιλέξει τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα κατευθύνει το Κυπριακό σκάφος την ερχόμενη πενταετία.

...
 
17/01/2018 - Επιβεβλημένη η συνεργασία όλων για ένα ποιοτικό ΓεΣΥ

Η ΠΑΣΥΔΥ παρακολουθεί με λύπη τις δημόσιες αντιπαραθέσεις για το ΓεΣΥ και απευθύνει έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους όπως αποφεύγουν οποιεσδήποτε αχρείαστες αντιπαραθέσεις και συμβάλουν με την όλη στάση τους στην αναβάθμιση των κρατικών νοσηλευτηρίων και την εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

...
 
10/01/2018 - Το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα για το Νέο Χρόνο

Συναδέλφισσες,
Συνάδελφοι,

Για το νέο χρόνο που μόλις άρχισε εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και οικογενειακή ευτυχία.

Είχαμε στη χρονιά που πέρασε αρνητικές, αλλά και θετικές εξελίξεις. Στα αρνητικά καταγράφεται η στασιμότητα στις προσπάθειες για κατάληξη σε λύση στο εθνικό μας πρόβλημα, στα δε θετικά η εντυπωσιακή, όπως τη χαρακτηρίζει το ΔΝΤ, ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας από την τραπεζική κρίση.

...
 
02/01/2018 - Θα διεκδικήσουμε διορισμό εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου

Είχαμε στη χρονιά που πέρασε αρνητικές, αλλά και θετικές εξελίξεις. Στα αρνητικά καταγράφεται η στασιμότητα στις προσπάθειες για κατάληξη σε λύση στο εθνικό μας πρόβλημα, στα δε θετικά η εντυπωσιακή, όπως τη χαρακτηρίζει το ΔΝΤ, ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας από την τραπεζική κρίση. 

 
...
 
20/12/2017 - Δεν αποκαλύφθηκαν όλοι οι φορολογικοί παράδεισοι από τους Ευρωπαίους Υπουργούς Οικονομικών

Το Ευρωπαϊκό Συνδικαλιστικό Κίνημα χαρακτηρίζει ατελή και εικονική την ανακοίνωση της Ecofin που περιορίζει τους φορολογικούς παραδείσους μόνο σε 17 χώρες και καλεί οργανώσεις και ακτιβιστές που αγωνίζονται κατά της φοροαποφυγής να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα 

...
 
13/12/2017 - ETUC/EPSU στήριξη σε εργαζόμενους όχι επιχειρήσεις

Σε κατάσταση ενεργού αναμονής και ετοιμότητας κινητοποίησης παραμένει το Ευρωπαϊκό συνδικαλιστικό κίνημα μέχρι το τέλος του χρόνου ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες ανακοίνωση προτάσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τροποποιήσεις στην κοινοτική νομοθεσία για τα χρηματοοικονομικά

...
 
Προηγούμενη  Σελίδα: 1 από 16  Επόμενη