Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Έχει εκδοθεί η Εγκύκλιος του ΤΔΔΠ αρ. 1572 με θέμα «Άδειες Ανάπαυσης και Άδειες Ασθενείας Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου», στην οποία καταγράφονται αναλυτικά τα όσα το Υπουργικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει στη συνεδρία του στις 20 Φεβρουαρίου 2018 αναφορικά με το πιο πάνω θέμα. Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε αυτούσια την Εγκύκλιο.

 

Με βάση την απόφαση του Υπ. Συμβουλίου οι άδειες ανάπαυσης και ασθενείας των εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου εξομοιώνονται με αυτές που ισχύουν για τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους με ισχύ από την 1.1.2018, όπως αναλύθηκε και εκτενώς στο άρθρο του «Δημοσίου Υπαλλήλου» ημερομηνίας 21 Φεβρουαρίου 2018 με θέμα: H ΠΑΣΥΔΥ «κλείδωσε» το θέμα των αδειών ανάπαυσης και ασθενείας

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η πιο πάνω θετική εξέλιξη επετεύχθη μετά από πολύμηνες και εντατικές διαβουλεύσεις της Οργάνωσής μας με την Επίσημη Πλευρά και να σημειώσουμε ότι η ΠΑΣΥΔΥ θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για υλοποίηση του πρωταρχικού της στόχου που αποφασίστηκε από τα Συλλογικά της Σώματα για συλλογικό διορισμό των εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου σε μόνιμες οργανικές θέσεις της Δημόσιας Υπηρεσίας, καθώς και προώθηση των υπολοίπων προβλημάτων που εκκρεμούν, περιλαμβανομένου και του θέματος της επαναφοράς του Επαγγελματικού Σχεδίου Σύνταξης.

 

Από την Κεντρική Γραμματεία ΠΑΣΥΔΥ

 

Εγκύκλιος του ΤΔΔΠ αρ. 1572 με θέμα «Άδειες Ανάπαυσης και Άδειες Ασθενείας Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου»