Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Πρώτιστο θέμα των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του προσωπικού της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των εν γένει συμφερόντων και δικαιωμάτων του προσωπικού ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση για αλλαγές στην Τράπεζα που ανακοινώθηκαν προ δεκαπενθημέρου.

 

Στα πλαίσια αυτά και μετά από συντονισμένες προσπάθειες των τριών συντεχνιών ΠΑΣΥΔΥ, ΣΕK, ΠΕΟ διευθετήθηκε συνάντησή τους τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, με τον Υπουργό Οικονομικών καθώς και συνάντηση με το Συμβούλιο της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, η οποία προηγήθηκε της συνάντησης με τον Υπουργό.

 

Και στις δύο συναντήσεις από τη συνδικαλιστική πλευρά επανατονίστηκαν οι θέσεις της και δόθηκαν διαβεβαιώσεις για συνεχή ενημέρωση και διαβούλευση για τη διασφάλιση των εργαζομένων.

 

Παράλληλα την Τρίτη, 27 Μαρτίου, στις 1.30μ.μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των κλαδικών αντιπροσώπων των τριών συντεχνιών κατά την οποία έγινε εκτίμηση των αποτελεσμάτων των πιο πάνω αναφερομένων συναντήσεων και λήφθηκαν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες.