Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Πολύ έντονα η ΠΑΣΥΔΥ καταδικάζει την πυρπόληση σήμερα το πρωί των οχημάτων δύο συναδέλφων δεσμοφυλάκων, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης σε πολυκατοικία στο Στρόβολο.

 

Η νέα παράνομη ενέργεια εναντίον μελών του προσωπικού των φυλακών επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τους φόβους του προσωπικού, αλλά και γενικότερα του νομιμόφρονος κοινωνικού συνόλου, για έξαρση της παράνομης δράσης και αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το αίτημα για επίσπευση του εντοπισμού των παρανόμων και αποτελεσματική τιμωρία τους, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία.

 

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι η κλιμάκωση της παράνομης δράσης απευθύνεται στο χώρο του σωφρονιστικού μας ιδρύματος, με εμφανέστατους απαράδεκτους στόχους.

 

Το προσωπικό των φυλακών, στα πλαίσια του αιτήματος για εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων, θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 7π.μ. στην Πύλη των Κεντρικών Φυλακών εκδήλωση διαμαρτυρίας, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που έπληξε η παράνομη πράξη και για να επαναληφθεί το αίτημα για λήψη μέτρων προστασίας και αποκατάστασης ασφάλειας.

 

Λευκωσία,
13/03/2018.