Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM) που είναι το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ανακοινώνει την προκήρυξη του Προγράμματος ΜΒΑ 2018-2019 βραδινής φοίτησης, στην Αγγλική γλώσσα.

 

Στόχος του Προγράμματος ΜΒΑ είναι να προσφέρει στους εργαζομένους και εργαζόμενες πτυχιούχους την ευκαιρία να προετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, μέσα από την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα. Το Πρόγραμμα προσφέρει επίσης σε άνεργους και άνεργες πτυχιούχους τόσο ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης, όσο και την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship).

 

Το Πρόγραμμα αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται το Νοέμβριο του 2019. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα κτήρια του ΚΕΠΑ στη Λευκωσία. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας.

 

Όσοι και όσες επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στο Πρόγραμμα ΜΒΑ, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτησή στο ΜΙΜ το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες από τον Προϊστάμενο του ΜΙΜ Άκη Νικολαΐδη (22806117, knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy) ή στη Λειτουργό του ΜΙΜ Έλενα Χριστοδουλίδου (22806106, echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy).