Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στα πλαίσια της προσφοράς του για ανάπτυξη διοικητικών στελεχών της Δημόσιας Υπηρεσίας και Ημικρατικών Οργανισμών, το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει ότι:

 

1. Προτίθεται να προσφέρει και φέτος αριθμό υποτροφιών (υπό μορφή σημαντικών μειώσεων, μέχρι 30%-50%, στα δίδακτρα, που ανέρχονται σε €10,250), σε προσοντούχους υποψήφιους/ες από τον δημόσιο και ημικρατικό τομέα. Η απονομή υποτροφιών αποφασίζεται από την Διευθυντική Ομάδα του Προγράμματος στη βάση ανταγωνιστικών κριτηρίων (π.χ. ακαδημαϊκά προσόντα και επιδόσεις, εργασιακή εμπειρία ειδικά σε θέσεις ευθύνης, προοπτικές σταδιοδρομίας σε διοικητικό/διευθυντικό επίπεδο, απόδοση σε προσωπική συνέντευξη). Φοιτητές/τριες του προγράμματος μπορούν επίσης να κάνουν αίτηση για εξασφάλιση κρατικής χορηγίας, εφόσον δεν έχουν κάνει χρήση της για προηγούμενες σπουδές.

 

2. Συνεπώς, μέλη της δημόσιας υπηρεσίας και ημικρατικών οργανισμών που επιθυμούν να ενισχύσουν τις διοικητικές και ηγετικές τους γνώσεις και δεξιότητες, προτρέπονται να υποβάλουν αίτηση για εισδοχή στα προγράμματα που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο του 2018. Το Πρόγραμμα ΜΒΑ προσφέρει προγράμματα μερικής φοίτησης (βραδινά μαθήματα, διάρκειας 24 μηνών) τόσο στην Αγγλική, όσο και στην Ελληνική γλώσσα, καθώς και πρόγραμμα πλήρους φοίτησης (διάρκειας 12 μηνών) στην Αγγλική γλώσσα.

 

3. Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι διεθνώς πιστοποιημένο και εφάμιλλο αυτών που προσφέρονται σε διακεκριμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, και κατέχει, από το 2012, τη διεθνή διαπίστευση ΕΡΑS μετά από ενδελεχείς αξιολογήσεις από τον οργανισμό European Foundation for Management Development (EFMD). Η διαπίστευση έχει πρόσφατα ανανεωθεί, μετά την επιτυχή επαναξιολόγηση του Προγράμματος τον Δεκέμβριο του 2017.

 

4. Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του ΠΚ απέδειξε έμπρακτα την προσήλωσή του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στον δημόσιο και ημιδημόσιο τομέα, από την έναρξη λειτουργίας του το 2006 μέχρι σήμερα, παρέχοντας σε πολλές δεκάδες στελέχη τους Ευκαιρίες & οικονομική στήριξη για να ολοκληρώσουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Απόφοιτοι του Προγράμματος στελεχώνουν επάξια θέσεις ευθύνης σε δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες - αρκετοί/ές κατέχουν προβεβλημένες θέσεις στα ανώτατα επίπεδα των οργανισμών τους.

 

Οι ενδιαφερόμενoι/ες μπορούν να πάρουν πληροφορίες για το Πρόγραμμα ΜΒΑ από την ιστοσελίδα http://www.mba.ucγ.ac.cy/, ή από τη Γραμματεία του Προγράμματος, στη ηλεκτρ. διεύθυνση mba@ucy.ac.cγ, τηλ. 22893600.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες προσκαλούνται επίσης στη «Συνάντηση Γνωριμίας» που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 (5-7 μ.μ.) στο αίθριο του κτηρίου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη, Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά (περιοχή Αθαλάσσας), κατά την οποία οι Διευθυντές του Προγράμματος, μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, απόφοιτοι και φοιτητές θα είναι στη διάθεση του κοινού για να παράσχουν πληροφορίες και ν' απαντήσουν σ' ερωτήσεις.

 

Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος στη διεύθυνση: https://applications.ucγ.ac.cγ/postgraduate appl/MNG_USERS.login_frm