Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Μέχρι 16 Μαρτίου 2018 οι αιτήσεις

 

Όπως και σε προηγούμενα χρόνια, πρόσθετα από τα διαμερίσματα της Οργάνωσής μας στη Χλώρακα και τις Πλάτρες, έχουν γίνει διευθετήσεις για την παραχώρηση και φέτος οργανωμένων διαμερισμάτων και δωματίων σε ξενοδοχεία στον Πρωταρά, Λεμεσό, Τρόοδος και στην Πάφο.

 

Για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο τα διαμερίσματα της Οργάνωσής μας στην Πάφο και Πλάτρες θα ενοικιάζονται πάνω σε εβδομαδιαία βάση (7 βράδια). Τα δωμάτια σε ξενοδοχεία και  διαμερίσματα που έχουν εξασφαλιστεί με επιχορηγημένο ενοίκιο στον Πρωταρά, Λεμεσό, Τρόοδος και στην Πάφο θα ενοικιάζονται πάνω σε πενθήμερη βάση (5 βράδια).

 

Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε είτε από τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ είτε από την ιστοσελίδα της ΠΑΣΥΔΥ στο www.pasydy.org.

 

Αιτήσεις γίνονται δεκτές κατάλληλα συμπληρωμένες μέχρι τις 16 Μαρτίου 2018:

  • Είτε δια χειρός στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ,
  • Είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Δημοσθένη Σεβέρη 3, 1066 Λευκωσία,
  • Είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο pasydy@pasydy.org,
  • Είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας www.pasydy.org. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα είναι διαθέσιμες από 1η Μαρτίου 2018.

 

Αιτήσεις που θα σταλούν με τηλεομοιότυπο (fax) δεν θα γίνουν δεκτές.

 

Εάν υπάρξουν περισσότερες αιτήσεις από τα διαθέσιμα διαμερίσματα, θα διεξαχθεί κλήρωση και ονομαστικός κατάλογος των συναδέλφων που θα κληρωθούν θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.pasydy.org στις 26 Μαρτίου 2018.

 

Πληροφορίες για θερινές διακοπές 2018

 

Αιτήσεις για θερινές διακοπές 2018