Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Κέντρο Πολίτη των Ταχυδρομείων (ΚΕΠΟ) εγκαινιάσθηκε το περασμένο Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, στον Αγρό επεκτείνοντας την υπηρεσία αυτή προς τους πολίτες, η οποία ήδη – με τη λειτουργία ΚΕΠ και ΚΕΠΟ - κατά γενική ομολογία αποδείχθηκε πολύ επιτυχής για περισσότερους από 328 χιλιάδες συμπολίτες μας.

 

Τα εγκαίνια του ΚΕΠΟ στον Αγρό τέλεσε το περασμένο Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους προϊσταμένους και το προσωπικό που στελεχώνει τα κέντρα αυτά, οι οποίοι, όπως επισήμανε, εργάζονται ακούραστα προκειμένου να παρέχουν την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του κοινού. Πρόσθεσε ότι η λειτουργία Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη αποτελεί απαραίτητο συστατικό μιας σύγχρονης δημόσιας υπηρεσίας αποτελεσματικής στη διοίκηση και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Το ΚΕΠΟ Αγρού εντάσσεται στον προγραμματισμό για δημιουργία παρόμοιων κέντρων εξυπηρέτησης του αγροτικού πληθυσμού στην περιοχή του Τροόδους. Σε ομιλία του στα εγκαίνια του ΚΕΠΟ του Ταχυδρομικού Γραφείου Αγρού ο Διευθυντής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Γρηγορίου ανάφερε ότι μετά το άνοιγμα του πρώτου αυτού ΚΕΠΟ στον Αγρό προγραμματίζεται και η λειτουργία τον επόμενο χρόνο ΚΕΠΟ στα Λεύκαρα και την Κακοπετριά σε χώρους που θα παραχωρηθούν από τις τοπικές αρχές. Ο Διευθυντής των Ταχυδρομείων ευχαρίστησε τις άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες και το προσωπικό τους που εργάστηκαν για τη δημιουργία των απαραίτητων υπηρεσιών για το άνοιγμα του ΚΕΠΟ.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στο προσωπικό των Ταχυδρομείων που το χαρακτήρισε κινητήρια δύναμή τους και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ομάδα που ανέλαβε το κύριο βάρος για την υλοποίηση του φιλόδοξου αυτού στόχου με αξιοποίηση προσωπικού αλλά και με ενίσχυση από άλλα Τμήματα και Υπηρεσίες στα πλαίσια την κινητικότητας. Το προσωπικό, πρόσθεσε, με επαγγελματικότητα και αξιοπιστία ανέλαβε να παρέχει και τις υπηρεσίες ΚΕΠΟ μετά από σχετική πολύμηνη εκπαίδευση.