Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Υπηρεσίας Εκλογών δημόσιοι λειτουργοί που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν εκλογικά κέντρα των προεδρικών εκλογών μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, η οποία θα είναι ενεργοποιημένη μέχρι τα μεσάνυκτα της Δευτέρας, 18 Δεκεμβρίου 2017Δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις.

 

Η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι το δημοσιοϋπαλληλικό προσωπικό που ενδιαφέρεται να εργαστεί κατά την ημέρα των εκλογών για τη στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας να προχωρήσει στην έγκαιρη ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εκλογών aps.elections.moi.gov.cy.

 

Δήλωση μπορούν να υποβάλουν Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι οποίοι ΔΕΝ θα βρίσκονται σε προαφυπηρετική άδεια, άδεια μητρότητας/τοκετού, άδεια εκπαίδευσης ή θα απουσιάζουν στο εξωτερικό. Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις. Άνεργοι πτυχιούχοι που ενδιαφέρονται να εργαστούν κατά την ημέρα των εκλογών για τη στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας μπορούν να προχωρήσουν στην έγκαιρη ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εκλογών aps.elections.moi.gov.cy.

 

Σημειώνεται ότι τη δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο και παράλληλα ήταν εγγεγραμμένοι άνεργοι πτυχιούχοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017. Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις.