Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Γενικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η γυμναστική γεμίζει τον οργανισμό δύναμη και κρατά το σώμα υγιές και ταυτόχρονα στοχεύοντας στη σύσφιξη των σχέσεων των μελών μεταξύ τους αλλά και με την Οργάνωσή τους, εξετάζει το ενδεχόμενο όπως, στο πλαίσιο των δράσεων και εκδηλώσεών της, διοργανώσει μονοήμερο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal) 5X5.

 

Ως εκ των πιο πάνω, απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή προς τους Επαγγελματικούς Κλάδους της Οργάνωσής μας και καλεί όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος, όπως καταρτίσουν και δηλώσουν συμμετοχή μίας αντρικής ή/και μίας γυναικείας ομάδας η οποία θα αποτελείται αποκλειστικά από μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. (μέγιστο 8 και ελάχιστο 6 παίκτες/παίχτριες ανά ομάδα). Δύναται να υπάρξει και συνεργασία Επαγγελματικών Κλάδων για κατάρτιση και δήλωση συμμετοχής μίας κοινής αντρικής ή/και μίας κοινής γυναικείας ομάδας.

 

Το έπαθλο για τις πρωταθλήτριες ομάδες θα είναι δωρεάν διήμερη διαμονή στα διαμερίσματα της Οργάνωσής μας στις Πλάτρες ή στη Χλώρακα, ενώ για τις δευτεραθλήτριες ομάδες δωρεάν μονοήμερη διαμονή. Το Τουρνουά θα αθλοθετηθεί επίσης με κύπελλα για τις πρωταθλήτριες, δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες ομάδες.

 

Οι ενδιαφερόμενοι Επαγγελματικοί Κλάδοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση astephani@pasydy.org ή με φαξ στο 22668639 (υπόψη κ. Αβραάμ Στεφανή – Μόνιμου Γραμματέα της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.) το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.


Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες αποταθείτε στο τηλ. 22844451 κ. Αβραάμ Στεφανή – Μόνιμο Γραμματέα της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.