Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Ο μήνας Νοέμβριος είναι ειδικά αφιερωμένος στην ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη. Το Μovember Campaign, το οποίο διαρκεί για όλο το Νοέμβριο, είναι μια παγκόσμια φιλανθρωπική κίνηση που ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου μέσω της ενημέρωσης και πρόληψης. 

 

Η ΠΑΣΥΔΥ σε συνεργασία με το Δρα Σάββα Γ. Όμορφο (Χειρούργο Ουρολόγο-Ανδρολόγο, Ελάχιστα Επεμβατική & Ρομποτική Ουρολογία, BSc (Hons), MBBS (Man), MRCS (Ed), MSc (Lon), FRCS (Urol)) και κλινικά εργαστήρια σε Λευκωσία και Λάρνακα, που υποστηρίζουν το Movember Campaign, προσφέρει 100 δωρεάν PSA Tests στους άνδρες Μέλη της που είναι άνω των 50 ετών. Στη Λευκωσία η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο κλινικό εργαστήριο Α. Αδάμου κλινικό εργαστήριο και στη Λάρνακα στο Lambrou Kyriacos Clinical Laboratory.

 

Το PSA (Prostate Specific Antigen) τεστ είναι αιματολογική εξέταση, η οποία μετρά τη συνολική ποσότητα του Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου (PSA) στο αίμα. Αυξημένα επίπεδα PSA στο αίμα ενδεικνύουν πρόβλημα με τον προστάτη αλλά όχι αποκλειστικά καρκίνο του προστάτη, γι' αυτό και χρειάζεται περισσότερο διερεύνηση.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνείστε με τη συν. Νάσω Κασουλίδου στο τηλ. 22844457 μέχρι την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017.

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.