Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η Οργάνωσή μας σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Συνταξιούχων, στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων που διοργανώνουν ως ελάχιστη αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς των συνταξιούχων μελών προς την υπηρεσία και τη Συντεχνία, θα διοργανώσουν εκδρομή/προσκύνημα στην Ιερά Μονή Κύκκου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 και θα επαναληφθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από τις 13/9 μέχρι τις 22/9/17, στο γραφείο του Κλάδου Συνταξιούχων στο 2ο όροφο του  οικήματός μας στη Λευκωσία, από 9.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. καθημερινά. Το τέλος συμμετοχής είναι €5 ανά άτομο και δεν είναι επιστρεπτέο σε περίπτωση ακύρωσης και καταβάλλεται ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής. Οι δηλώσεις να γίνονται προσωπικά από τα ίδια τα μέλη ή εξουσιοδοτημένα από τους ιδίους άτομα.

 

Οι συνάδελφοι συνταξιούχοι μπορούν να αποτείνονται για περισσότερες πληροφορίες κατά τις πιο πάνω ώρες λειτουργίας του γραφείου στο τηλ. 22844468.

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων και δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι συνταξιούχοι μέλη της Οργάνωσής μας οι οποίοι μπορούν να συνοδεύονται από τους/τις  συζύγους τους.

 

Χώρος αναχώρησης και επιστροφής: Οίκημα ΠΑΣΥΔΥ Λ/σία (Δημ. Σεβέρη 3)

Συγκέντρωση: 7.30 π.μ.- 8.00 π.μ. 

Ώρα επιστροφής περίπου: 4.00 μ.μ.