Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η ΠΑΣΥΔΥ επιθυμεί για πολλοστή φορά να επανέλθει και να καταδικάσει με τον πιο έντονο τρόπο την έκρηξη βόμβας κατά δεσμοφύλακα μέλους της, που σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από την οικία του στον Άγιο Δομέτιο. Ταυτόχρονα, η Οργάνωσή μας ζητά από τις αρμόδιες αρχές επείγουσα διερεύνηση και εντοπισμό των δραστών και αναμένει τη δίωξη των βομβιστών και την επιβολή παραδειγματικών ποινών για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες, που για ακόμα μια φορά στοχεύουν σε εκφοβισμό δημόσιων λειτουργών που έχουν την ευθύνη της διαφύλαξης της δικαιοσύνης και της τήρησης της δημόσιας τάξης.

 

Η ΠΑΣΥΔΥ διαβεβαιώνει τα μέλη της ότι παραμένει σθεναρός φρουρός των δικαιωμάτων τους και ιεραρχεί στις προτεραιότητές της τη διασφάλιση ομαλών συνθηκών για την αποτελεσματική και απρόσκοπτη επιτέλεση του έργου τους. Κατά συνέπεια συμμερίζεται τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους, γιατί το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το ενδέκατο στη σειρά που επισυμβαίνει κατά την τελευταία τριετία και μόλις το πρώτο δύο μήνες μετά το περιστατικό Ιουνίου, με εμπρησμό οχημάτων μέλους της.

 

Η ΠΑΣΥΔΥ κρίνει οποιεσδήποτε εγκληματικές ενέργειες αυτής της μορφής απαράδεκτες και καταδικαστέες και απαιτεί άμεσα από τους φορείς του Κράτους να προχωρήσουν στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την πρόληψη και καταστολή των αντικοινωνικών αυτών φαινομένων.

 

Λευκωσία,
06/09/2017.