Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Κατά τη συνάντηση των τριών Συντεχνιών ΣΕΚ – ΠΕΟ και ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. με το Γενικό Διευθυντή και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες της Σ.Κ.Τ. την Πέμπτη, 06/07/2017, έχει επαναβεβαιωθεί το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι μεταξύ μας διαπραγματεύσεις σε σχέση με την εφαρμογή βασικών προνοιών της Ειδικής Συμφωνίας Πλαίσιο 2014 – 2018. Σχετικά επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι η αρνητική και άτεγκτη στάση της εργοδοτικής πλευράς να προσέλθει σε ουσιαστικό διάλογο για τήρηση των συμφωνηθέντων δεν έχει διαφοροποιηθεί παρά την υπεύθυνη στάση και τις συνεχείς εκκλήσεις των Οργανώσεών μας για συνεργασία προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Ενόψει τούτου, και σε συνέχεια της προειδοποιητικής 3ωρης στάσης εργασίας στις 27/06/2017, με βάση και την εντολή της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών μας, σε συνεργασία με τα Κλαδικά Συμβούλια έχουμε αποφασίσει κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων με την πραγματοποίηση την προσεχή Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, 24ωρης απεργίας όλων των μελών μας.

 

Λυπούμαστε που είμαστε αναγκασμένοι να κλιμακώσουμε τα απεργιακά μέτρα, τα οποία επανατονίζουμε ότι για εμάς δεν αποτελούν αυτοσκοπό, όμως δυστυχώς δεν μας μένει άλλη επιλογή μετά από τις προσεγγίσεις και την εν γένει πλήρη αρνητική στάση που επιδεικνύει η εργοδοτική πλευρά στη διαχείριση των προβλημάτων του προσωπικού.

 

Ο αγώνας που έχει ξεκινήσει συνεχίζεται και έχουμε καθήκον όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από τις Συντεχνίες μας, να προχωρήσουμε απερίσπαστοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι ο σεβασμός και η τήρηση όλων όσων έχουμε συμφωνήσει με την Σ.Κ.Τ., με αποφασιστικότητα και χωρίς παρεκκλίσεις.

 

Σεβόμαστε τις επιλογές όλων των συναδέλφων αλλά δεν αποκλείουμε κανέναν από τη συμμετοχή στο δίκαιο αγώνα μας. Επανατονίζουμε ότι η μάχη που δίνουμε είναι αγώνας που αφορά το μέλλον όλων των εργαζομένων, το μέλλον του Οργανισμού αλλά και των πελατών της μεγάλης οικογένειας του Συνεργατισμού.

 

Οι Συντεχνίες μας έχουν αποστείλει στη Σ.Κ.Τ και στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας την απόφασή μας για κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων προς ενημέρωσή τους.

 

Εκ των Συντεχνιών ΣΕΚ – ΠΕΟ – ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.