Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στις 12 Ιουλίου ξεκινά ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών στο θερινό κινηματογράφο «Κωνστάντια», στη Λευκωσία. Ο Μαραθώνιος πραγματοποιείται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το «θέατρο ένα» σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου Κύπρου.

 

Δεκαεννιά χρόνια μετά την έναρξή του, ο Μαραθώνιος παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τόσο στον τομέα του κινηματογράφου, όσο και στον τομέα της αναβάθμισης της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Ταυτόχρονα αναβιώνει ο θερινός κινηματογράφος «Κωνστάντια», ένας από τους ωραιότερους, παλιούς κινηματογράφους της πρωτεύουσας και ο μοναδικός που λειτουργεί στην πόλη.

 

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται από τις 12 Ιουλίου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00 (εξαιρούνται οι 15 Ιουλίου και 20 Αυγούστου).

 

Είσοδος 5 ευρώ. Δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 10 ετών (για ταινίες κατάλληλες, πάντοτε με γονική συνοδεία) καθώς και για άτομα με αναπηρίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 22439838, 22348203.
Κινηματοθέατρο Κωνστάντια: Σόλωνος Μιχαηλίδη 15, Παλλουριώτισσα
Χορηγός Επικοινωνίας: Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου

 

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα προβολών