Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Όπως και σε προηγούμενα χρόνια, πρόσθετα από τα διαμερίσματα της Οργάνωσής μας στη Χλώρακα και τις Πλάτρες, έχουν γίνει διευθετήσεις για την παραχώρηση και φέτος οργανωμένων διαμερισμάτων και δωματίων σε ξενοδοχεία στον Πρωταρά, Αγία Νάπα, Λεμεσό, Τρόοδος και στην Πάφο.

 

Για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο τα διαμερίσματα της Οργάνωσής μας στην Πάφο και Πλάτρες θα ενοικιάζονται πάνω σε εβδομαδιαία βάση (7 βράδια). Τα δωμάτια σε ξενοδοχεία και  διαμερίσματα που έχουν εξασφαλιστεί με επιχορηγημένο ενοίκιο στον Πρωταρά, Αγία Νάπα, Λεμεσό, Τρόοδος και στην Πάφο θα ενοικιάζονται πάνω σε πενθήμερη βάση (5 βράδια).

 

Μέλη που επιθυμούν να ενοικιάσουν διαμέρισμα ή δωμάτιο ξενοδοχείου θα πρέπει να υποβάλουν κατάλληλα συμπληρωμένη αίτηση στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ μέχρι τις 30 Μαρτίου 2017, είτε διά χειρός, είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Δημοσθένη Σεβέρη 3, 1066 Λευκωσία, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) pasydy@pasydy.org, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Έντυπα αιτήσεων θα βρείτε κάτω από την περιγραφή του κάθε ξενοδοχείου / συγκροτήματος διαμερισμάτων. 

 

Για ηλεκτρονικές αιτήσεις πατήστε εδώ.

           

Αιτήσεις που θα σταλούν με τηλεομοιότυπο (fax) δεν θα γίνουν δεκτές.

 

Εάν υπάρξουν περισσότερες αιτήσεις από τα διαθέσιμα διαμερίσματα θα διεξαχθεί κλήρωση και ονομαστικός κατάλογος των συναδέλφων που θα κληρωθούν θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.pasydy.org στις 7 Απριλίου 2017.

 

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
Το Συγκρότημά μας στη Χλώρακα είναι κτισμένο σε μια ειδυλλιακή περιοχή (απέναντι από το SAINT GEORGE HOTEL) και απέχει μερικά λεπτά από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου και τον  κόλπο των Κοραλλίων.
 

Αποτελείται από 46 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, του ενός και των δύο υπνοδωματίων, τα οποία  διαθέτουν μεγάλο καθιστικό, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο, καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, σύστημα κλιματισμού ζεστού και κρύου αέρα (split unit), τηλεόραση και μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα. Διατίθενται επίσης  όλα τα απαραίτητα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες μπάνιου.
 

Το Συγκρότημα διαθέτει ιδιόκτητη πισίνα. Λειτουργεί επίσης καφεστιατόριο στο οποίο σερβίρονται  ποτά και φαγητά σε ελεγχόμενες και προσιτές τιμές.
 

Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του Συγκροτήματος συν. Κυριάκο  Χριστοδούλου, στα τηλέφωνα 26950868 – 99664540.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ – ΠΑΣΥΔΥ - (ΜΕΧΡΙ 30/03/2017)

 

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΛΑΤΡΩΝ
Το Συγκρότημα μας στις Πλάτρες (πλησίον του ξενοδοχείου FOREST PARK) βρίσκεται στην ωραιότερη δασική περιοχή της Κύπρου, στη νότια πλαγιά του όρους Τροόδους. Κτίστηκε με αγγλικές προδιαγραφές και αγοράστηκε από την Οργάνωσή μας πριν λίγα χρόνια από τη Μητρόπολη Λεμεσού.
 

Το Συγκρότημα αποτελείται από 34 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, των δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία διαθέτουν μεγάλο καθιστικό, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο, καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, κεντρική θέρμανση, σύστημα κλιματισμού ζεστού και κρύου αέρα (split unit), τηλεόραση και βεράντα με πανοραμική θέα. Διατίθενται επίσης όλα τα απαραίτητα σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες μπάνιου.
 

Στο Συγκρότημα λειτουργεί  καφεστιατόριο όπου σερβίρονται ποτά και φαγητά σε ελεγχόμενες και προσιτές τιμές.
 

Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του Συγκροτήματος συν. Ανδρέα Πόππο, στα τηλέφωνα 25422713 – 99622212.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΡΕΣ - ΠΑΣΥΔΥ - (ΜΕΧΡΙ 30/03/2017)

 

 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

(Α.) –  TSOKKOS HOTELS

1. Δωμάτια ξενοδοχείου (Ημιδιατροφή)

Δωμάτια έχουν ενοικιαστεί  στα πιο κάτω ξενοδοχεία:

  • ANASTASIA BEACH HOTEL 4*
  • ANTIGONI HOTEL 3*
  • ODESSA BEACH HOTEL 4*
  • TSOKKOS GARDENS HOTEL 4*
  • SILVER SANDS BEACH HOTEL 3*

Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο  77 77 74 44.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ - ΤΣΟΚΚΟΣ(ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

(Β.) – COOPTRAVEL - Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 25875514 / 25875689 / 25875588

1. VANGELIS HOTEL APARTMENTS (Πρόγευμα) – Τηλ. 23 834 060              

Το συγκρότημα είναι κατηγορίας Α΄ και βρίσκεται στο κέντρο του Πρωταρά. Για ημιδιατροφή υπάρχει επιπλέον χρέωση €10 την ημέρα για κάθε ενήλικα και €5 για κάθε παιδί μέχρι 12 χρονών (παιδιά μέχρι 2 χρονών δωρεάν).

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ VANGELIS HOTEL APARTMENTS (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

2. St George Hotel 4* (Ημιδιατροφή) – Τηλ. 26 845 000

Το St. George Hotel 4* βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία της Χλώρακας και 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμανάκι της Πάφου. Τα δωμάτια διαθέτουν: κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, μικρό ψυγείο, βραστήρα, μπαλκόνι. Το ξενοδοχείο παρέχει: εξωτερική και εσωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, cocktail bar, pool bar, night club, beach bar, tennis court, volleyball, table tennis, spa, video games room, γυμναστήριο, sauna, steam bath, Jacuzzi hydro massage, water sports, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Παροχή δωρεάν WIFI.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ST. GEORGE HOTEL 4* (30/3/2017)

 

 

3. St George Gardens 4* (All inclusive) – Τηλ.  26 845 000

Το St. George Gardens βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία της Χλώρακας, δίπλα από το St. George Hotel και 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμανάκι της Πάφου. Τα δωμάτια διαθέτουν: κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, μπαλκόνι, μικρό ψυγείο, βραστήρα, ηλεκτρικά μάτια και εξοπλισμό κουζίνας. Το ξενοδοχείο παρέχει: εξωτερική πισίνα, ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν, table tennis, volleyball, water sports, basketball, ενοικίαση ποδηλάτων, games room. Παιδικές υπηρεσίες: πισίνα για παιδιά, νηπιαγωγείο για απασχόληση των παιδιών. Άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο ξενοδοχείο St. George είναι: εσωτερική πισίνα, Jacuzzi, sauna γυμναστήριο και tennis court.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ST. GEORGE GARDENS 4* (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

4. DROUSHIA HEIGHTS (Ημιδιατροφή) – Τηλ. 26 332 200

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο γραφικό χωριό Δρούσια μόλις 10 χλμ. από τις παραλίες της Πόλης Χρυσοχούς και το λιμάνι Λατσί. Διαθέτει μεγάλα δωμάτια για οικογένειες.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ DROUSHIA HEIGHTS (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

5. ROYAL BLUE HOTEL & SPA 4* (Ημιδιατροφή) -  Τηλ. 26 818 111

Το ξενοδοχείο Royal Blue Hotel & Spa είναι κτισμένο σε ύψωμα και απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία. Προσφέρει πανοραμική θέα στην Πάφο και την ακτή. Το ξενοδοχείο παρέχει: 4 εξωτερικές πισίνες (2 για παιδιά), εσωτερική πισίνα, μπαρ, εστιατόρια με κυπριακή κουζίνα, γυμναστήριο, spa, steam bath, sauna, jacuzzi. Δωρεάν WIFI. Δρόμος Γεροσκήπου Κονιά Πάφος.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ROYAL BLUE HOTEL & SPA 4* ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

 

6. LAURA BEACH & SPLASH RESORT 4* (All Inclusive) - Τηλ. 26 944 900

Το παραλιακό 4* ξενοδοχείο στην Πάφο Laura Beach & Splash Resort, σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό διάλειμμα. Το ξενοδοχείο είναι 5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Πάφου και διαθέτει δραστηριότητες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.
All inclusive 
Πρόγευμα/μεσημεριανό/δείπνο ενδιάμεσα snacks, γλυκά και απεριόριστα όλα τα Κυπριακά ποτά.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ LAURA BEACH & SPLASH RESORT 4* ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ  (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

7. AQUAMARE BEACH HOTEL & SPA 4* (Ημιδιατροφή) - Τηλ. 26 966 000

Το ξενοδοχείο Aquamare Beach Hotel & Spa βρίσκεται 3χλμ. από το κέντρο της Πάφου και περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Τα δωμάτια διαθέτουν: κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση, ραδιόφωνο, μπουρνούζι, μπαλκόνι, εξοπλισμό παρασκευής καφέ, μικρό ψυγείο. Το ξενοδοχείο παρέχει: εξωτερική και εσωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, χώρο με παιχνίδια για τα παιδιά, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, sauna, Jacuzzi, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Δωρεάν WIFI στον χώρο υποδοχής. Στα δωμάτια υπάρχει χρέωση €5 το άτομο τη μέρα ή €15 το άτομο για 5 μέρες.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ AQUAMARE BEACH HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

8. NICKI HOLIDAY RESORT  (Μόνο Διαμονή) – Τηλ.  26 322 226

Είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων περιτριγυρισμένο με κήπους σε ιδανική τοποθεσία, ανάμεσα στην Πόλη της Χρυσοχούς και το λιμάνι Λατσιού. Η πιο κοντινή παραλία είναι περίπου 700μ. με τα πόδια. Είναι η κύρια παραλία της Πόλης με πολλές εγκαταστάσεις και 2 καφετέριες/εστιατόρια.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ NICKI HOLIDAY RESORT A’ ΣΤΟ ΛΑΤΣΙ – ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

9. ATLANTICA MIRAMARE BEACH HOTEL 4* (Ημιδιατροφή) – Τηλ. 25 888 100

Είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία στην Λεμεσό σε προνομιακή τοποθεσία πάνω σε αμμώδη παραλία ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Απέχει μόνο 5 χλμ. από την κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού και τη μαρίνα. Έχει 3 πισίνες και μία θερμαινόμενη και κέντρο SPA. Θα βιώσετε την απόλυτη εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ATLANTICA MIRAMARE BEACH HOTEL 4* (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

10. TROODOS HOTEL (Ημιδιατροφή) – Τηλ. 25 420 000

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας του Τροόδους, ιδανικό για όλους για ξεκούραση μέσα στη φύση και περπάτημα στα γύρω μονοπάτια. Σε όλους τους πελάτες προσφέρεται δωρεάν χρήση των γηπέδων tennis και των ποδηλάτων του ξενοδοχείου, πάντα βάσει διαθεσιμότητας. Υπάρχουν δωμάτια ιδανικά για οικογένειες μέχρι 5 άτομα.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟ TROODOS HOTEL (ΜΕΧΡΙ 30/03/2017)

 

 

11. KAPETANIOS BAY HOTEL 3* (Ημιδιατροφή) – Τηλ. 23 831 170

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική τουριστική περιοχή του Πρωταρά, σε απόσταση μόλις 500μ. από τις αμμώδεις παραλίες. Διαθέτει εξωτερική πισίνα καθώς και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους. Το Kapetanios Bay Hotel προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση, απλή επίπλωση και μπαλκόνι. Το The Captain’s Table Restaurant σερβίρει μπουφέ πρωινού και ποικιλία από τοπικά και διεθνή πιάτα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό ή σνακ στο Bridge Pool Bar ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ KAPETANIOS BAY HOTEL 3* ΠΡΩΤΑΡΑ (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

12. AMORE HOTEL APARTMENTS (Πρόγευμα) – Τηλ. 23 824 111

Απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από την πλησιέστερη παραλία. Βρίσκεται ανάμεσα στο Παραλίμνι και τον Πρωταρά, στην Ανατολική ακτή της Κύπρου και 20 λεπτά από την Αγία Νάπα. Τα δωμάτια διαθέτουν: κλιματισμό, τηλεόραση, μικρή κουζίνα με μαγειρικά σκεύη, βραστήρα, ψυγείο, καθιστικό, τραπεζαρία. Το ξενοδοχείο παρέχει: εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, γήπεδο τένις, αίθουσα παιχνιδιών, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Δωρεάν WIFI και Χώρος Στάθμευσης.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ AMORE HOTEL APARTMENTS ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

13. ATLANTICA SUNGARDEN BEACH HOTEL 4*  (Ημιδιατροφή) - Τηλ. 23 721 000

Το ξενοδοχείο Atlantica Sungarden Beach βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στα προάστια της Αγίας Νάπας. Απέχει 2χλμ. από το λιμάνι της Αγίας Νάπας και 5χλμ.από το Nissi Beach. Τα δωμάτια διαθέτουν: κλιματισμό, τηλεόραση, μικρό ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο. Το ξενοδοχείο παρέχει: εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ δίπλα στην πισίνα, health club και σάουνα. Δωρεάν WIFI.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ATLANTICA SUNGARDEN BEACH HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ  (ΜΕΧΡΙ 30/3/2017)

 

 

14. H ΠΑΣΥΔΥ σε συνεργασία με την COOP TRAVEL προσφέρει επίσης τα πιο κάτω ταξίδια σε επιχορηγημένες τιμές: