Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Προσκαλείστε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Κλάδου Υπαλλήλων Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκπαίδευσης στο ισόγειο των Κεντρικών Γραφείων του Τμήματος στη Λευκωσία, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 3.30 μ.μ. [Άρθρο 15, Παράγραφοι 15(α) και 15(ε) του Καταστατικού της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.]
 

Σύμφωνα με το άρθρο 15, Παράγραφος 15(γ) του Καταστατικού, «οποιοσδήποτε αριθμός παρόντων μελών, σε δεκαπέντε (15) λεπτά από την ώρα που ορίζεται η σύγκλησή της, αποτελεί απαρτία».

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1. Λογοδοσία της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) πάνω στα πεπραγμένα του έτους που έληξε.
2. Συζήτηση επί της λογοδοσίας της Προέδρου και λήψη αποφάσεων πάνω σε κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης.
3. Οποιοδήποτε άλλο θέμα προταθεί από οποιοδήποτε Μέλος του Κλάδου. Τυχόν προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στον Γραμματέα, δύο (2) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.
4. Συμπληρωματικές Εκλογές για ανάδειξη δύο (2) μελών της Τεχνικής Πυραμίδας στο Δ.Σ. του Κλάδου. Υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν στον Γραμματέα μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 2.30 μ.μ. στο σχετικό έντυπο.

 

Παρακαλείστε όπως παρευρεθείτε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου μας, ώστε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση εισηγήσεων, να μπορέσουμε να προωθήσουμε όλα τα θέματα που αφορούν τον Κλάδο μας.

Το Δ.Σ. είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση.

 

Τασούλα Κυπριανίδου Λεοντίδου, Πρόεδρος Δ.Σ.
Γιάννος Κουδουνάρης, Γραμματέας Δ.Σ.