Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στέγη Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. στο πλαίσιο των δράσεών της με σκοπό την ευημερία των Μελών της, ανακοινώνει τη συνεργασία με τα πιο κάτω Γυμναστήρια / Αθλητικά Κέντρα στις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Λευκωσίας από τα οποία έχει εξασφαλίσει προνομιούχες μειωμένες τιμές στην εγγραφή / συνδρομή:
 

Επαρχία Λάρνακας:
1. Gymland Matsangides

2. I.T.S. Time Gym   

 

Επαρχία Λεμεσού:
1. Body Fitness Gym Center

2. CHS Fitness Club

 

Επαρχία Λευκωσίας:
1. Intensity Gym

2. Komanetsi Fitness Center

3. Koutras Fitness Center

4. Maxx Fitness

5. New Body Gym
 

Για αναλυτικές πληροφορίες όσον αφορά τα εκπτωτικά ωφελήματα και την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του PASYDY Premium www.pasydypremium.com ή αποταθείτε στο τηλ 22844458 κ. Μιχάλη Γλυκερίου – Αρχείο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

 

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή αυξάνουν την ανάγκη του οργανισμού μας για άσκηση.  Η γυμναστική προσφέρει εκτόνωση, γεμίζει τον οργανισμό δύναμη, κρατά το σώμα δυνατό και υγιές.  Γι’ αυτό και η Οργάνωσή μας θέλει να δώσει την ευκαιρία στα Μέλη της να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο μέσω της άσκησης βελτιώνοντας έτσι τη σωματική και πνευματική τους υγεία.  Με σημαντικά χαμηλότερο κόστος σας δίνεται η ευκαιρία να γυμνάσετε το σώμα σας κάνοντας μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην υγεία σας.

 

Οι τιμές που έχουν εξασφαλιστεί είναι πολύ χαμηλότερες από τις τιμές που προσφέρουν τα ίδια τα Γυμναστήρια / Αθλητικά Κέντρα σε μεμονωμένα άτομα πελάτες τους. Ταυτόχρονα, επειδή σκοπός της Οργάνωσης μας είναι να προσφέρει εκγύμναση στα μέλη της με ασφάλεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, όλα τα Γυμναστήρια / Αθλητικά Κέντρα που έχουν επιλεγεί για συνεργασία είναι αδειοδοτημένα από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.