Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς, διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο, δενδροφύτευση στo καμένο δάσος της περιοχής του Αγίου Θεοδώρου, στη Σολιά. Στη δενδροφύτευση συμμετείχε η Διεύθυνση και μεγάλος αριθμός από το προσωπικό των Κυπριακών Ταχυδρομείων, όπου σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και με οδηγίες του προσωπικού του τοπικού δασικού σταθμού Αγίου Θεοδώρου, φύτεψαν περισσότερα από 350 δενδρύλλια, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση και αναδάσωση του καμένου δάσους της Σολέας.

 

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, με γνώμονα την ανεκτίμητη αξία της διατήρησης του δασικού οικοσυστήματος για εξασφάλιση ενός υγιούς και καθαρού περιβάλλοντος, θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για ευαισθητοποίηση στον τομέα αυτό.

 

Η δενδροφύτευση του περασμένου Σαββάτου εντάχθηκε στις εκδηλώσεις των Κυπριακών Ταχυδρομείων με την ευκαιρία της εορτής στις 10 Φεβρουαρίου του Αγίου Ζήνωνα, Προστάτη των Ταχυδρομείων.

 

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες κάλυψαν ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα περιλάμβαναν αιμοδοσία στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λεμεσού, και αγιασμό στο ίδιο Γραφείο από τον Χωρεπίσκοπο Αμαθούντας Νικόλαο, αγιασμό στο Γραφείο Λευκωσίας από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’, αιμοδοσία, κάτω από την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στα Γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στη Λευκωσία, και αγιασμό στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λάρνακας από τον Μητροπολίτη Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομο.




Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις: