Πλέον οι Δημόσιοι Υπάλληλοι έχουν ένα δικό τους χώρο, ο οποίος προσφέρεται από τη Συντεχνία τους, για να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερό τους χρόνο.

Το καφεστιατόριό μας “Grey Terrace” είναι ανοικτό καθημερινά από το πρωί και σας περιμένει με πολλές επιλογές από ζεστούς και κρύους καφέδες και άλλα ροφήματα και μια επιλογή από διαφόρων ειδών προγεύματα.

Για μεσημεριανό και βραδινό μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας από το πλούσιο μενού που προσφέρεται από την έμπειρη σεφ μας.

Ελάτε με την παρέα σας, για να απολαύσετε τα νόστιμα platters μας, μία πολύ καλή επιλογή και για τους ποδοσφαιρόφιλούς μας, σαν συνοδευτικό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Για τα παιδιά των θαμώνων μας η καφετέρια διαθέτει παιδικό μενού, όπως επίσης και ειδικό παιδότοπο για την ευχάριστη ενασχόληση των παιδιών, ώστε οι γονείς να έχουν την ευχέρεια να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους.

Προσφέρεται επίσης χώρος για παρουσιάσεις, συναντήσεις, καθώς και για διάφορες εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα βαπτίσεις, παιδικά γενέθλια, πάρτυ κ.α.

Για τη δική σας ευκολία η καφετέριά μας διαθέτει μεγάλους στεγασμένους και υπαίθριους χώρους στάθμευσης.

Σκοπός της καφετέριάς μας “Grey Terrace” είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μελών και των Κλάδων της Οργάνωσής μας, γι' αυτό και στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε δυνατή ανάγκη των μελών μας προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

 


Διεύθυνση: Καφεστιατόριο “Grey Terrace”, Οίκημα ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας, Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3, 1066 Λευκωσία
 

Ωράριο λειτουργίας:

  • Καθημερινά από 8.00π.μ. - 11.00μ.μ.

    Στην περίπτωση ιδιωτικών εκδηλώσεων αλλά και ποδοσφαιρικών αγώνων, το ωράριο θα παρατείνεται. Τηλέφωνο: 22667985 / 99478770

  Τηλέφωνο γραφείου: 22667986

 

Φαξ: 22667987


  greyterrace.cafe@pasydy.org

 

  Καφεστιατόριο “Grey Terrace”

 Φωτογραφίες από τους χώρους του Καφεστιατορίου μας "Grey Terrace":Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Grey Terrace - Καφεστιατόριο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »