Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Προσκαλείστε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλαδικού Συμβουλίου της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου που θα γίνει την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στον 1ο όροφο των γραφείων της Υπηρεσίας.

 

Θέματα:

α. Λογοδοσία της Ομάδας Μελών ΠΑΣΥΔΥ της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου δια της Αντιπροσώπου για τα πεπραγμένα του 2022.

β. Συζήτηση επί της λογοδοσίας της Αντιπροσώπου.

γ. Συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος υποβληθεί στην Αντιπρόσωπο της Ομάδας Μελών ΠΑΣΥΔΥ δύο (2) τουλάχιστο μέρες πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση.  

δ. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Κλαδικού Συμβουλίου.

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιημένη την οικονομική τους συνδρομή και είναι μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. τους τρεις τελευταίους μήνες πριν την ημερομηνία των αρχαιρεσιών. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι μέλη της Οργάνωσης τους τελευταίους 12 μήνες (άρθρα 8 και 9 του Καταστατικού).

 

Λόγω απουσίας της Αντιπροσώπου της Ομάδας Μελών ΠΑΣΥΔΥ με αναρρωτική άδεια παρακαλείστε όπως όλες οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο υποβληθούν προς τον συν. Γερόλεμο Μίσιη, τηλ. 22608815, email ymishis@internalaudit.gov.cy μέχρι την Τετάρτη 15/3/2023 και ώρα 15:00. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προτείνεται από ένα μέλος και να υποστηρίζεται από άλλο γραπτώς (άρθρο 15.5.β του Καταστατικού). Για τον πιο πάνω λόγο, προς τον συν. Γερόλεμο Μίσιη να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 17/3/2023 και οποιαδήποτε θέματα επιθυμείτε να συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 15.15.γ του Καταστατικού της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. οποιοσδήποτε αριθμός μελών παρευρίσκεται στη συνέλευση μετά από παρέλευση 15 λεπτών από την ώρα προσέλευσης θα αποτελεί απαρτία.