Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Πολύ μικρό φάνηκε τελικά το αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ «Μιχαλάκης Καραολής», για να χωρέσει όλο εκείνο τον κόσμο που έδωσε δυναμικά το παρών του στη συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη «Μ’ ένα τραγούδι να ‘ρθεις στ’ όνειρό μου» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

 

Η συναυλία διοργανώθηκε από την Επιτροπή Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων ΠΑΣΥΔΥ. Τα μέλη της Χορωδίας της Οργάνωσής μας, μέσα σ’ ένα κατάμεστο αμφιθέατρο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους που και αυτοί με το θερμό και παρατεταμένο τους χειροκρότημα επιβράβευσαν την όλη Χορωδία κάτω από την καθοδήγηση της μαέστρου Μάρως Μήτσα, η οποία με τη συμπλήρωση της εκδήλωσης εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο και άπειρες ευχαριστίες στην ΠΑΣΥΔΥ για τη μεγαλειώδη συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

 

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα συν. Στράτη Ματθαίου, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων ΠΑΣΥΔΥ, συν. Ακρίτα Ασπρή και τα μέλη, όπως και τον εξαίρετο μουσικό Ευαγόρα Καραγιώργη που ενορχήστρωσε όλα τα τραγούδια. Τους μουσικούς μας Γιώργο Δημητρίου – μπουζούκι, Βασίλη Αβραάμ – κιθάρα, Αλέξια Γιάγκου – βιολοντσέλο. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στον εξαιρετικό μόνιμο πιανίστα της Χορωδίας, κ. Μάριο Ιωάννου, τη φιλόλογο Μαίρη Κυπριανού για τα εκλεκτά κείμενα και τέλος σε όλα τα μέλη της χορωδίας που με πολύ κόπο και χρόνο, προσπάθεια και μελέτη, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα αποσπώντας τα καλύτερα και πιο κολακευτικά σχόλια.




Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση: