Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Καλούνται όλα τα μέλη του Κλάδου στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/03/2023 και ώρα 4.00μ.μ., στον 2ο όροφο του κτηρίου της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία (Άρθρο 15, Παράγραφοι 15(α) και (ε) του Καταστατικού της Π.Α.Σ.Υ.Δ.Υ).

 

Σύμφωνα με το άρθρο 15, Παράγραφος 15(γ) του Καταστατικού, «οποιοσδήποτε αριθμός παρόντων μελών, σε δεκαπέντε (15) λεπτά από την ώρα που ορίζεται η σύγκληση της, αποτελεί απαρτία».

 

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα ακόλουθα:  

1. Λογοδοσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα του έτους 2022.

2. Οποιοδήποτε άλλο θέμα που κατά την άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου, των διαφόρων σωμάτων της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. ή οποιουδήποτε μέλους του Κλάδου πρέπει να συζητηθεί και που υποβάλλεται γραπτώς στο Διοικητικό Συμβούλιο, δύο (2) τουλάχιστο μέρες πριν την καθορισθείσα ημερομηνία της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

3. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι υπάρχουν δύο κενές θέσεις, του Λειτουργού Κοινωνικών Υπηρεσιών Α΄ και Λειτουργού Κοινωνικών Υπηρεσιών. Παρακαλούμε όπως σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον για τις πιο πάνω θέσεις όπως ενημερώσετε τον Γραμματέα του Κλάδου 5 μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο.