Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Αλιείας σας ενημερώνει για την διεξαγωγή της τακτικής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Κλάδου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα Κεντρικά Γραφεία του ΤΑΘΕ στη Λευκωσία.

 

Σύμφωνα με το Καταστατικό της ΠΑΣΥΔΥ, η Γενική Συνέλευση των μελών του Κλάδου είναι το ανώτατο όργανο του και αποφασίζει κυριαρχικά πάνω σε όλα τα θέματα που τον απασχολούν, μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων και των αρχών της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

 

Της Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει μέλος του Κλάδου που εκλέγεται από αυτή. Η Γενική Συνέλευση εκλέγει επίσης γραμματέα που τηρεί πρακτικά για όλες τις συζητήσεις και αποφάσεις της. Τα πρακτικά αυτά υπογράφονται από τον Πρόεδρο και το Γραμματέα και αποστέλλονται από τον τελευταίο στην Κεντρική Γραμματεία και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου, μέσα σε επτά (7) ημέρες από την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.

 

Σε κάθε Γενική Συνέλευση οποιοσδήποτε αριθμός των παρόντων μελών, σε δεκαπέντε (15) λεπτά από την ώρα που ορίζεται η σύγκληση της, αποτελεί απαρτία.

 

Κατά την τακτική Γενική Συνέλευση κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι:

i. Λογοδοσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου πάνω στα πεπραγμένα του χρόνου που έληξε. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος κωλύεται, λογοδοτεί ο Γραμματέας, ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που ορίζεται για το σκοπό αυτό.

ii. Συζήτηση πάνω στη λογοδοσία του Προέδρου και λήψη αποφάσεων πάνω σε κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης.

iii. Οποιοδήποτε άλλο θέμα που κατά την άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου, των διαφόρων σωμάτων της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., ή οποιουδήποτε μέλους του Κλάδου πρέπει να συζητηθεί και που υποβάλλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο, δυο (2) τουλάχιστον ημέρες, πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση.

 

Κατ’ επέκταση παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε γραπτώς και σίγουρα τουλάχιστο μέχρι την 1η Μαρτίου 2023 τυχόν θέματα που θα θέλατε να συζητηθούν στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης.


Άντρη Ηρακλέους
Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου Κλάδου Αλιείας